Γενέθλια και επέτειος γάμου! Ο Σάκης Ρουβάς εύχεται στην Κάτια Ζυγούλη - διακοπές στη Σκιάθο το ζεύγος (φωτό)

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της, αλλά και για την επέτειο του γάμου τους που «πέφτουν» την ίδια μέρα, δηλαδή στις 3 Ιουλίου.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας στο post του: «Χρόνια πολλά αγάπη μου!» και προσθέτοντας τα #happybirthday #mylove #happyanniversary.

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στην Εκάλη και έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (2008), τον Αλέξανδρο ( 2011), την Αριάδνη  2013) και τον Απόλλωνα ( 2016). Ο αγαπημένος καλλιτέχνης,γνώρισε το μοντέλο το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Διακοπές στη Σκιάθο το αγαπημένο ζεύγος

Ο Σακης Ρουβάς επισκέφτηκε το Σαββατο 2 Ιουλίου μαζί με την σύζυγό του την παραλία Κεχρια και τον αγαπημένο του φίλο Αργυρη που διατηρεί την Ταβερνα Ταρσανας στην Kehria πάνω στο Κυμα η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικό προορισμό και φημίζεται για την ποιότητα της.

Ο τραγουδιστής απόλαυσε το μπάνιο του στην Κεχρια και γευμάτισε φρέσκο ψάρι και εδέσματα που ετοίμασε ο Αργύρης, ενώ ακόμη, σύμφωνα με το astratv.gr, έκανε βόλτα με jet ski στις παραλίες της Σκιαθου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ