23 χρόνια μαζί! Στο Παρίσι γιόρτασαν ο David και η Victoria Beckham - η mini jupe της σχεδιάστριας (φωτό & βίντεο)

Οι χιουμοριστικές τους αναρτήσεις

23 χρόνια γάμου γιόρτασαν ο David και η Victoria Beckham

Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας χιουμοριστικά στην ανάρτησή της: «Λένε ότι δεν είναι αστείος, λένε πως εγώ ποτέ δεν χαμογελώ, είπαν ότι δεν θα κρατήσει ? Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David είσαι τα πάντα μου, σε αγαπώ πολύ!!!! ?».

Ο σύζυγός της και πατέρας των τεσσάρων τους παιδιών επέλεξε επίσης να τιμήσει την ξεχωριστή ημέρα με χιουμοριστικό τρόπο - κλασικό στοιχείο άλλωστε των Βρετανών - αφού δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από παλιά τους τηλεοπτική εμφάνιση στο κωμικό σκετς του «Ali G» (aka Sacha Baron Cohen).

Τότε μιλούσαν για το πως γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα πδοσφαίρου. Ο Ali G ρωτά τον Μπέκαμ αν του άρεσαν οι «Spice Girls» πριν την γνωριμία τους με εκείνον να απαντά ΄«όχι, αλλά μου άρεσε το pos (κυριλέ, σικ).

Σημειώνεται ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1997, στο κάστρο Luttrellstown λίγο έξω από το Δουβλίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζεύγος γιόρτασε την επέτειό του στο Παρίσι. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το βεατανικό Μέσο ο David και η Victoria ντυμένοι με κομψά σύνολα, έκαναν το απόγευμα της Κυριακής βόλτα στην Πόλη του Φωτός περπατώντας χέρι-χέρι.

Ειδικότερα η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls φορούσε μια μίνι μαύρη φούστα με καλσόν και ίδιου χρώματος γόβες, ενώ είχε συνδυάσει το outfit με ένα λευκό πουκάμισο. Όσο γοια τον καλό της, αυτός ήταν ντυμένος στα μπλε με ένα άνετο κοστούμι και λευκά παπούτσια.

Το ζευγάρι εθεάθη να κατευθύνεται για μεσημεριανό στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Le Bristol Paris. 

Δείτε εδώ τις φωτοηγραφίες από το Παρίσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ