Η πριγκίπισσα Σαρλίν στην πιο τρυφερή, καθιερωμένη της επίσκεψη - στο μαιευτήριο του νοσοκομείου Princess Grace (φωτό)

Συνάντησε νέους γονείς και τα μωράκια τους

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, μετά τις 100+1 περιπέτειές της, φαίνεται πως έχει επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Ειδικότερα την Δευτέρα η 44χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου επισκέφτηκε το μαιευτήριο του Princess Grace Hospital Center [σσ. η Γκρέις Κέλι ήταν η μητέρα του πρίγκιπα Αλβέρτου και σύζυγος του πρίγκιπα  Ρενιέ του Μονακό] όπου συνάντησε νέους γονείς και τα μωράκια τους.

Την πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης συνόδευσαν ο κ. Frédéric Platini, Γενικός Γραμματέας του Μονεγάσκου Ερυθρού Σταυρού και ο Δρ. Mathieu Libératore, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μονεγάσκου Ερυθρού Σταυρού.

© Photos: Eric Mathon / Prince's Palace via Instagram

 

Όπως αναφέρει το parismatch.com η Σαρλίν επισκέπτεται σχεδόν μια φορά τον χρόνο - συνήθως την Ημέρα της Μητέρας - το μαιευτήριο του νοσοκομείου Princess Grace. Εκεί η ίδια είχε φέρει, πριν 7 περίπου χρόνια, στον κόσμο τα δίδυμα πρικγιπόπουλά της, τον διάδοχο Ζακ και την Γκαμπριέλα. 

Για την περίσταση η royal έπελε ένα κομψό ασπρόμαυρο φόρεμα συνδυασμένο με θηλυκά πέδιλα και ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια με πέρλες. 

© Photos: Eric Mathon / Prince's Palace via Instagram

Σημειώνεται ότι λόγω των προβλημάτων με την υγεία της που αντιμετώπισε την περασμένη χρονιά και τα οποία την ανάγκασαν να μείνει για πολλούς μήνες μακριά από το πριγκιπάτο και την οικογένειά της, η Σαρλίν δεν είχε καταφέρει να πάει στο Ιατρικό Κέντρο, με την κουνιάδα της, πριγκίπισσα Στεφανί, να παίρνει την θέση της.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα έμεινε πολύ περισσότερο καιρό στη γενέτερά της, τη Νότια Αφρική, λόγω λοίμωξης ΩΡΛ, ενώ όταν επέστρεψε στο Μονακό, έφυγε σχεδόν αμέσως για την Ελβετία, όπου για λίγο νοσηλεύτηκε σε κλίνική ψυχικής υγείας.

Πλέον έχει γυρίσει κοντά στα παιδιά και τον σύζυγό της, με τον οποίο γιόρτσαν πρόσφατα την 11η επέτειο του γάμου τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ