Αποκλειστικό: Η Σοφία Παπανδρέου «σπάει» την σιωπή της - πρώτη φορά μιλά για τον πατέρα της Ανδρέα και συγκινείται (βίντεο)

Μαζί με τον γιο της θα παραστούν στα εγκαίνια της αίθουσας Ανδρέας Παπανδρέου 

Το Eirinika στο Στρασβούργο με την Σοφία Παπανδρέου και τον γιό της Κωστή Κατσανέβα λίγη ώρα πριν γίνουν τα εγκαίνια της αίθουσας Ανδρέας Παπανδρέου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Στην αποκλειστική της συνέντευξη η κόρη του αείμνηστου πρωθυπουργού, η οποία ζει μόνιμα στον Καναδά, μίλησε με συγκίνηση για τον πατέρα της. 

Η ίδια μαζί με τον γιο της θα παραστούν μαζί στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε με πρωτοβουλία του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε τα όσα μας είπε η Σοφία Παπανδρέου

Δείτε τα όσα μας είπε ο Κωστής Κατσανέβας

Όπως αναφέρει και στην σχετική της ανάρτηση η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου «η Σοφία @sophpap μου μίλησε πολύ συγκινημένη για τον πατέρα της αλλά και για την μητέρα της 99 ετών σήμερα – ο Κωστής Κατσανέβας Παπανδρέου @kostakats είναι ο μόνος εγγονός του Ανδρέα & δισέγγονος του Γεωργίου που ενδιαφέρεται για την πολιτική – Σε λίγο live ίνσταγκραμ τα εγκαίνια της αίθουσας απο το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο Στρασβούργο».

Το Eirinika θα μεταδώσει live τα εγκαίνια της αίθουσας Ανδρέας Παπανδρέου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσα από τo Instagram και από το site μας.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το Στρασβούργο και την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - στιγμιότυπα, παραλειπόμενα & off recor

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ