Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στη διάρκεια της ημέρας δίνοντας της έναν κοινωνικό τόνο, αλλά και αρκετές επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων, της δουλειάς και της υγείας, και το μυαλό σας θα είναι περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα παρόλα αυτά στις υποχρεώσεις της ημέρας. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας, αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας σε σχέση με το μέλλον σας

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ