Καλοκαίρι στο Maltezana Beach Hotel της Αστυπάλαιας: Ο απόλυτος συνδυασμός παράδοσης & θαλασσινής αύρας που θα σας μαγέψει! (φωτό)

Καλοκαιρινή απόδραση στην όμορφη και γραφική "πεταλούδα του Αιγαίου"!

Η πεταλούδα του Αιγαίου, είναι ένα ακόμη δώρο της φύσης στη χώρα μας. Η Αστυπάλαια συνδυάζει τα Δωδεκάνησα με τις Κυκλάδες, σαν να ήθελε ο δημιουργός της το ένα της φτερό να ανήκει στο πρώτο νησιωτικό σύμπλεγμα και το δεύτερο στο άλλο. Αδερφάκι ή στερνοπαίδι σε δύο οικογένειες. Η Χώρα της κόβει την ανάσα: απίστευτα όμορφη και γραφική. Θα μπορούσε να είναι έργο τέχνης, μια πραγματική ζωγραφιά από τα χέρια και τη φαντασία ενός κορυφαίου καλλιτέχνη.

 

Καλοκαίρι στο MALTEZANA BEACH HOTEL 3* στην Αστυπάλαια με το Ι.Χ. σας

Το ξενοδοχείο Maltezana Beach Hotel 3* είναι ένα σύγχρονο οικογενειακό κατάλυμα που βρίσκεται στην Αστυπάλαια, γνωστή επίσης και ως “η πεταλούδα του Αιγαίου”, το νησί με μία από τις πιο εκπληκτικές “Χώρες” του Αρχιπελάγους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πιο όμορφη παραλία της Μαλτεζάνας και είναι χτισμένο σε πλήρη αρμονία με την τοπική Κυκλαδίτικη και Δωδεκανησιακή αρχιτεκτονική και απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Το Maltezana Beach Hotel, πάνω στην παραλία της Μαλτεζάνας, σου παρέχει γενναιόδωρα την Αστυπαλίτικη φιλοξενία του μέσα από τη θαλασσινή αύρα. Ένα παραδοσιακό περιβάλλον σε φέρνει σε επαφή με τις τοπικές γεύσεις, ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες οι οποίες με βεβαιότητα θα δώσουν νέο ορισμό στις ιδανικές διακοπές σου στην Αστυπάλαια.

Το ξενοδοχείο, ως το κορυφαίο θαλάσσιο κατάλυμα στην Αστυπάλαια, αναμειγνύει την ομορφιά του περιβάλλοντος τοπίου και των υψηλής ποιότητας προδιαγραφών του με την ευγενική φιλοξενία, την εξαιρετική κουζίνα και τις άψογες υπηρεσίες για να προσφέρει τις πιο αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Πληροφορίες Πακέτου

2 ημέρες / 1 νύχτα

από70€/ Βραδιά

Δείτε αναλυτικά την προσφορά του manesistravel εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ