Γαμήλια φωτογράφιση όπως δεν έχετε ξαναδεί: Το νιόπαντρο ζευγάρι καλπάζει πάνω σε άλογα στην έρημο της… Λήμνου (φωτό)

Ο γαμπρός με τυρμπάν και σαλβάρι, κι η νύφη με λευκό αραχνοΰφαντο σύνολο

Νιόπαντρο ζευγάρι από την Ξάνθη πραγματοποίησε την γαμήλια φωτογράφισή του στο νησί του Ηφαίστου, όπου βρίσκεται η μοναδική έρημος της Ελλάδας ύστερα από παρότρυνση της φωτογράφου τους, η οποία στις Αμμοθίνες της Λήμνου δημιούργησε ένα κόνσεπτ καθόλα... μυστηριακό.

Ο γαμπρός με τυρμπάν και σαλβάρι, κι η νύφη με λευκό  αραχνοΰφαντο deux-pièces και boho εντυπωσιακά κοσμήματα, με styling δηλαδή αλά Αλαντίν, απαθανάτισαν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, την γαμήλια φωτογράφισή τους στις Αμμοθίνες, στο ξεχωριστό αυτό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού.

Μάλιστα, ξεχωριστή νότα western έδωσαν τα άλογα που παραχώρησε, σύμφωνα με το limnosfm100.gr, το Κτήμα Ήφαιστος στο ζευγάρι για τις ανάγκες του shooting.

Μια γαμήλια φωτογράφιση παραμυθένια και πολυπολιτισμική έδωσε φως και ζωή με διαφορετικό τρόπο στην έρημο της Λήμνου κι ίσως άνοιξε τον δρόμο για παρόμοιες εμπνεύσεις κι άλλες τέτοιες εμπειρίες στο νησί του Ηφαίστου με τα καταγάλανα νερά, τις παραλίες με την χρυσαφένια αμμουδιά, τις απαλές κορυφογραμμές του και τα ηλιοβασιλέματα στα χρώματα της φωτιάς που βάζουν φωτιά στο συναίσθημα.

Φωτογραφίες via limnosfm100.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ