Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του Ευάγγελου Βενιζέλου - το υπέροχο νυφικό της Εβελίνας

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη

Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Εβελίνας με τον εκλεκτό της καρδίας της, Γιώργο Παπαϊώαννου,  δημοσίευσε στα stories της στο Instagram η σχεδιάστρια ικτώρια Κυριακίδη, η οποία και δημιούργησε το πανέμορφο νυφικό της νεόνυμφης.

Υπενθυμίζεται ότι το αγαπημένο ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.  Το μυστήριο τελέστηκε στον Βυζαντινό Ναό της Αγίας Σοφίας, ενώ η δεξίωση έγινε στους κήπους του Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Την Εβελίνα Βενιζέλου συνόδευσε ο πατέρας της, ενώ στο πλευρό της ήταν και η μητέρας της Λίλα Μπακατσέλου. Μια ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο γνωστός πολιτικός  και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ χόρεψε μαζί με την κόρη του τάνγκο  και το γνωστό τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου "Κάποιες φορές...".

Όπως φαίνεται και στις νέες φωτογραφίες η Εβελίνα φόρεσε ένα όμορφο νυφικό με ιδιαίτερο σχέδιο στην λαιμόκοψη ενώ το κεφάλι της στόλιζε ένα μακρύ πέπλο και ένα στεφάνι με λεκά λουλούδια.

Σημειώνεται ότι η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ο σύζυγός της είναι κτηνίατρος.

Στον γάμο του νιόπαντρου πλέον ζεύγους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, καθώς και και μια σειρά από γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Κουκιάδης, ο Στέλιος Αγγελούδης, ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος,  ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου,  ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Χρύσανθος Ζαμπούλης, ο επιχειρηματίας Κώστας Χαΐτογλου, ο Ευάγγελος Χρυσάφης της Mitilineos και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ