Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σάββατο η Σελήνη διελαύνει τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού, πιο χαλαρή η Κυριακή

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά μέρα, καθώς η Σελήνη διελαύνει τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια της σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο. Άρα η Σελήνη ενεργοποιεί όπως καταλαβαίνετε την όψη Κρόνου-Ουρανού, που όπως έχουμε πει επανειλημμένα είναι η όψη των απρόβλεπτων γεγονότων.

Αυτές οι όψεις δείχνουν αναπάντεχες ή και δύσκολες εξελίξεις σε πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο ή ακόμη και ακραία φυσικά φαινόμενα. Η μέρα είναι πιο απαιτητική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

Το Σάββατο πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη που δημιουργεί κάποια τάση βιασύνης ή και επιπολαιότητας στα λόγια αλλά και στις πράξεις μας, βέβαια με καλή πρόθεση αλλά χρειάζεται προσοχή στην αμετροέπεια.

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική ως μέρα, καθώς από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στον εξωστρεφή Τοξότη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Πρόκειται για μια θετική όψη που σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε κάποια σχέση, συνεργασία, είτε ακόμη και σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είστε από τους τύπους που εύκολα μπορείτε να συγκρατήσετε την παρόρμηση σας αν κάτι σας εξοργίζει ή νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το πείτε, όμως διαλέξτε να το κάνετε με ευγένεια και λεπτότητα. Το να βομβαρδίζετε κάποιον με τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα ή την αγανάκτηση σας δεν θα είναι πολύ βοηθητικό και μάλλον θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο το Σάββατο μπορεί να παραπέμπει σε μια ξαφνική εξέλιξη που σχετίζεται με οικονομικούς κυρίως παράγοντες ή μια δυσκολία στην επίτευξη ενός στόχου. Αν νιώθετε νοητικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πώς να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα επιδοθείτε σε γυμναστική.

Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να ελέγχετε τα νεύρα σας. Την Κυριακή η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη, και ξυπνάει μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς θα τριγωνίσει τον Δία στο ζώδιο σας, σας κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Είτε ψάχνετε να βρείτε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, ένα workshop αυτοβελτίωσης, ένα καινούριο σπορ, πού θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι, ή ένα νέο στόχο, η Κυριακή μπορεί να σας εμπνεύσει. Εκμεταλλευτείτε την, είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει το Σάββατο, είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας ή των σχέσεων. Η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα, γιατί υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σας βγάζει εκτός προγράμματος και να σας γεμίζει με αγωνία για το μέλλον.

Όλο αυτό μπορεί να το νιώσετε στον τομέα της δουλειάς περισσότερο. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους. Λίγη αποστασιοποίηση και κάποια ευελιξία θα σώσουν την παρτίδα. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει μετά το μεσημέρι τον Τοξότη, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός.

Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Πιθανώς να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να βγουν όλα καμένα… Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα.

Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι, είναι γιατί κάτι μέσα σας (καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον 12ο οίκο της ψυχολογίας) σας δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία.

Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες. Την Κυριακή με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, από το μεσημέρι κι έπειτα, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε μια σημαντική σχέση. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας.

Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή την οικογένεια σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλποιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ