Bal de la Rose: Λαμπεροί οι royals του Μονακό - ο Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Καρολίνα & τα παιδιά της… άφαντη η Σαρλίν (φωτό & βίντεο)

Οι εμφανίσεις της πριγκιπικής οικογένειας

Μετά από δύο χρόνια το «Bal de la Rose» επέστρεψε στο Sporting Cluc του Monte Carlo, στις 8 Ιουλίου 2022, με την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό, να δίνει φυσικά το παρών.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνοδευόταν από την αδελφή του πριγκίπισσα Καρολίνα (Caroline) και τα παιδιά της.

Η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν άφαντη... με την μητέρα των δίδυμων παιδιών τους, η οποία σταδιακά επιστρέφει στη δημόσια ζωή, μετά την περιπέτεια με την υγεία της, να μην βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της στο gala.

Η Charlotte Casiraghi με τον σύζυγό της Dimitri Rassam 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Καρολίνα

Η Tatiana Santo Domingo με τον σύζυγό της, την πριγκίπισσα Alexandra και τον σύντροφό της

Η πριγκίπισσα Alexandra και ο Ben-Sylvester Strautmann. 

Φωτογραφίες: AFP POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανάμεσα στους royals που βρέθηκαν στο λαμπερό, ετήσιο event, ήταν ο Pierre (γιος της Καρολίνας) και η σύζυγός του Beatrice Casiraghi, ο Andrea (επίσης γιος της πριγκίπισσας) και η σύζυγός του Tatiana Casiraghi, η κόρη της Καρολίνας Charlotte Casiraghi με τον σύζυγό της Dimitri Rassam και η πριγκίπισσα Alexandra (κόρη της Καρολίνας) με τον σύντροφό της Ben-Sylvester Strautmann. 

Οι γυναίκες της οικογένειας εντυπωσίασαν με τα outfits στο θεaματικό πάρτι που είχε ως θέμα τα Roaring Twenties, μία δεκαετία κατά την οποία η ραγδαία άνοδος της οικονομίας, δημιούργησε μια εποχή μαζικού καταναλωτισμού, ενώ την ίδια ώρα επαναπροσδιορίστηκαν οι τέχνες και ο πολιτισμός.

Όπως αναφέρει το Point de Vue, η πριγκίπισσα Καρολίνα είναι η «βασίλισσα» σε  κάθε Bal de la Rose. 

Φέτος ο Christian Louboutin παρείχε την καλλιτεχνική διεύθυνση για την 66η έκδοση αυτού του φιλανθρωπικού γκαλά που δημιουργήθηκε το 1954 από την Πριγκίπισσα Grace Kelly, την μητέρα του πρίγκιπα Αλβέρτου, της πριγκίπισσας Καρολίνας και της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ