Απλά υπέροχη η Anne Hathaway με sparkly, φούξια σύνολο - Τι φόρεσαν Anna Wintour, Kate Hudson & Naomi Campbell (φωτό)

Στο fashion show του Valentino στην Ρώμη

Η Anne Hathaway, η Naomi Campbell, η Ariana DeBose, η και η Kate Hudson ήταν μόνο μερικοί από τους διάσημους που βρέθηκαν στο fashion show υψηλής ραπτικής του Valentino, στην Ρώμη.

Φυσικά το παρών έδωσε και η editor in chief της Αμερικανικής Voogue Anna Wintour, η οποία φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό του Ιταλού μόδιστρου Valentino  Garavani και συνδημιουργό του διάσημοι οίκου, Giancarlo Giammetti.

Photos: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την περίσταση η «σιδηρά κυρία» της μόδας επέλεξε ένα floραλ φόρεμα - άλλωστε πάντα φορά έντονα prints - το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.

H Naomi Campbell από πελυράς της εμφανίστηκε με ένα λευκό σύνολο - παντελόνι και ασορτί στράπλες τοπ - ενώ από πάνω είχε ένα εντυπωσιακό μαύρο πανωφόρι με βολάν.

 

 

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kate Hudson, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Danny Fujikawa, ήταν και αυτή φυσικά ντυμένη με μια δημιουργία του πασίγνωστου brand.

Ειδικότερα την είδαμε με ένα total black look και συγκεκριμένα ένα παντελόνι και μια υπέροχη μπλούζα με διαφάνεια. 

Photos: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν βέβαια κάποια έκλεψε τις εντυπώσεις τότε σίγουρα αυτή ήταν η Anne Hathaway με το φούξια Valentino σύνολό της.

Photos: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει εξελιχθεί σε μια «ιέρεια» του στυλ, φορούσε ένα κοντό, αστραφτερό φόρεμα συνδυασμένο με «θανατηφόρα» ψηλοτάκουνα παπούτσια με φιάπα, στο ίδιο χρώμα με το ρούχο της.

 

Η Hathaway πόζαρε μεταξύ άλλων με την ηθοποιό, χορεύτρια και τραγουδίστρια Ariana DeBose, η οποία ήταν επίσης ντυμένη στα ροζ με ένα mini φουστάνι με τρισδιάστατα λουλούδια.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες φορούσαν τα ίδια παπούτσια, τα οποία είναι φυσικά από τον οίκο μόδας και έχουν κάνει πάταγο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ