Σοκ στη Φιλαδέλφεια: Έφηβοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο - τον χτυπούσαν με κώνο οδικής σήμανσης… (βίντεο)

Προσφέρεται ανταμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες 

Η πόλη της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ προσφέρει ανταμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με μια ομάδα υπόπτων που καταζητούνται σε σχέση με τον ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ενήλικα, ο οποίος τελικά κατέληξε μετά την βίαιη επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 24 Ιουνίου στις 2:38 π.μ., ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα «έφηβων παραβατών» στο τετράγωνο 2100 της λεωφόρου Cecil B. Moore.

Το σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, δείχνει τους νεαρούς να χτυπούν τον Λάμπερτ στο κεφάλι με αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός κώνου οδικής σήμανσης. Ακόμα φαίνονται μέλη της ομάδας να καταγράφουν τον ξυλοδαρμό με ένα κινητό τηλέφωνο.

Η αστυνομία, είπε σύμφωνα με το fox29.com ότι ο Λάμπερτ έπεσε στο έδαφος από τα χτυπήματα που δέχτηκε και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε, την επόμενη μέρα.

Σε συνέντευξη Τύπου, η αστυνομία πρόσθεσε ότι το θύμα κατέληξε από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία.

Οι αρχές λένε ότι από τους επτά έφηβους μόνο δύο φάνηκαν να επιτίθενται στο θύμα. Κανένας ωστόσο από αυτούς δεν έχει ταυτοποιηθεί και οι αρχές ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό τους.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι διεξάγει έρευνες για το αν οι συγκεκριμένοι έφηβοι εμπλέκονται και σε άλλες ανάλογες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ