Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton στο Wimbledon με κατακίτρινο φόρεμα - και λίγο πιο πίσω ο Tom Cruise (φωτό & βίντεο)

Η Δούκισσα είδε τον μεγάλο τελικό

Η Kate Middleton μετά την πρώτη της εμφάνιση την περασμένη Τρίτη, επέστρεψε στο τουρνουά του Wimbledon στις 9 Ιουλίου.

Άλλωστε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δίνει πάντα το παρών στο μεγάλο αθλητικό event, αφού εκτός από το ότι λατρεύει το τένις - όπως και ο σύζυγός της πρίγκιπας William - είναι πρστάτιδα του All England Lawn Tennis Club (που διοργανώνει το τουρνουά).

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έτσι η Kate βρέθηκε στους τελικούς γυναικών, του πρωταθλήματος το πρωί του Σαββάτου, όπου παρακολούθησε τον μεγάλο αγώνα και αργότερα έδωσε το τρόπαιο στην Elena Rybakina από το Καζακστάν. 

Αυτή τη φορά η Βρετανίδα royal και μελλοντική βασίλισσα - αφού ο σύζυγός της είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο - επέλεξε ένα κομψό φόρεμα Roksanda, σε έντονο κίτρινο χρώμα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

 

 

Ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκές γόβες Gianvito Rossi, γυαλιά ηλίου Bulgari και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με σιτρίν και διαμάντια, από το brand Kiki McDonough.

Λίγες θέσεις πίσω από την Δούκισσα στο VIP box, του Wimbledon, βρισκόταν και ένας ακόμα μεγάλος φαν του αθλήματος, που δεν είναι άλλος από τον Tom Cruise.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 60χρονος πλέον star, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του, φορούσε ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και θαλασσί γραβάτα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ