Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Φωτό & βίντεο από τον γάμο τους στα Χανιά - Δύο τελετές, δύο νυφικά, έξι κουμπάροι!

Παντρεύτηκαν στα Φαλάσαρνα, Χανίων με την παρουσία όλων των αγαπημένων τους ανθρώπων

Αντρόγυνο αποτελούν πλέον η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και ο Ολυμπιονίκης παντρεύτηκαν στα Φαλάσαρνα, Χανίων με την παρουσία όλων των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, με περίπου 200 καλεσμένους να δίνουν το παρών. Ανάμεσα σε όσους ταξίδεψαν στο όμορφη νησόι, ήταν η Έλενα Γαλύφα, η Ελένη Φουρέιρα κι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και ο αγαπημένος της έκαναν βέβαια δύο τελετές, αφού ακολούθησε και μία στην παραλία, όπου φυσικά την είδαμε να φορά άλλο νυφικό και συγκεκριμένα ένα λευκό φουστάνι με ένα μεγάλο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος. Όσο για το πρώτο της νυφικό αυτό ήταν πιο «παραδοσιακό» ενώ είχε και μια μεγάλη ουρά. 

 

Τη ίδια ώρα το ζευγάρι, επιθυμία του οποίου ήταν να μην υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι, είχαν όχι δύο, αλλά έξι κουμπάρους!


Ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο μπαμπάς της, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ήτα φανερά συγκινημένος, ενώ είχε φρόντισε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά για τον γάμο της λατρεμένης του κόρης.

Η Κόνι Μεταξά κ και ο Καπότσης γνωρίστηκαν στα MAD VMA και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. 

 Σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα» ο Ολυμπιονίκης είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Κόνι δεν ανταποκρίθηκε στην αρχή. Γνωριστήκαμε στα MAD VMA, εγώ είχα μια εφαρμογή γνωριμιών, εκεί τη γνώρισα οπότε στην πορεία ήρθε το ειδύλλιο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ