Οι «ώριμες βασίλισσες» των Dolce & Gabbana: Εντυπωσίασαν Mariah Carey, Helen Mirren, Sharon Stone, Drew Barrymore (φωτό & βίντεο)

Οι φανταστικές εμφανίσεις τους στην επίδειξη των σχεδιαστών στη Σικελία

Πριν από δέκα χρόνια ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana - που μετρούσαν ήδη 27 έτη στον χώρο της μόδας - ντεμπούταραν την πρώην τους σειρά υψηλής ραπτικής με 73 εξαιρετικά σχέδια Alta Moda, που περιελάμβαναν από μεταξωτά φορέματα ζωγραφισμένα στο χέρι, μέχρι κορδέλες μαλλιών με ροζ λουλούδια.

Όπως σημειώνει η βρετανική Vogue ο βασικός τους στόχος, ήταν να γιορτάσουν την ιταλική δεξιοτεχνία σε όλες τις εκφάνσεις της. 

Προς τιμήν λοιπόν της δέκατης επετείου της κυκλοφορίας, οι Dolce & Gabbana οργάνωσαν στις 9/7, μια εντυπωσιακή επίδειξη στην Piazza Duomo στη Siracusa της Σικελίας.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUXURY (@luxuryexplained)


Και την παράσταση «έκλεψαν» οι ώριμες κυρίες! Η Mariah Carey, η Sharon Stone, η Drew Barrymore και η Helen Mirren ήταν σίγουρα οι «βασίλισσες» του fashion show, αφού εμφανίστηκαν φορώντας φανταστικές δημιουργίες του διάσημου οίκου μόδας.

Ειδικότερα η Carey ήταν ντυμένη με μια μάξι, στενή τουαλέτα, που είχε pirnt εμπνευσμένο από τη Majolica - έναν τύπο κεραμικής. Η Barrymore από πελυράς της εμφανίστηκε με  ένα ματζέντα  φόρεμα, σε φούξια και ροζ αποχρώσεις, τα μανίκια του οποίου ήταν στολισμένα με τριαντάφυλλα.

Photos: Courtesy of Dolce & Gabbana

Η Mirren φορούσε ένα καταπληκτικό μακρύ φουστάνι στα χρώματα του ουράνιου τόξου, το οποίο είχε μια μεγάλη ουρά και φουσκωτά μανίκια. 

Τέλος η Sharon Stone εντυπωσίασε με το βεραμάν παντελόνι της, που είχε επίσης μια μεγάλη ουρά. Το outfit ολοκληρώθηκε με μια χρυσή μπλούζα και γόβες, καθώς και με υπέροχα κοσμήματα.

Photos: Courtesy of Dolce & Gabbana

Στο show ήταν μεταξύ άλλων και η Monica Bellucci, η οποία επέλεξε ένα όχι και τόσο ιδιαίτερο, total black look, η Lupita Nyong’o, η Ciara με την οικογένειά της, η Emma Roberts και η Heidi Klum.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ