Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις (11-17/7): Τώρα παίρνουμε τις σχέσεις πολύ πιο σοβαρά και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μία εξαιρετική όψη, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/07/2022. Αυτή η όψη θα μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα ή που είχαν κλονιστεί.

Εάν λοιπόν υπήρχαν εντάσεις, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και θα μπορέσουμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα μας. Τώρα παίρνουμε τις σχέσεις πολύ πιο σοβαρά, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και φερόμαστε με σεβασμό απέναντι στον άλλον. Μια γνωριμία που ξεκινάει τώρα θα έχει γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο, ενώ είναι ιδανική στιγμή για μία πρόταση γάμου και για επισημοποίηση σχέσεων.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο μας διχάζει ανάμεσα στις απαιτήσεις των οικείων και της οικογένειας μας από τη μία, και των κοινωνικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων από την άλλη. Κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί ένα τέλος σε μία κατάσταση ή μας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις σχέσεις μας. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα τώρα και η συμμετοχή του Ερμή σε όλο αυτό μας καλεί να τα εκφράσουμε. Από την άλλη, η συμμετοχή του Πλούτωνα δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Στις 14/07/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα διαστρεβλώνει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις και τον σύντροφό μας, αφού έχουμε την τάση να παραβλέπουμε τα ελαττώματα των άλλων και να τους εξιδανικεύουμε. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν είναι υγιές να δίνουμε χωρίς να παίρνουμε τίποτα πίσω. Προσοχή λοιπόν σε ποιους θα επιλέξετε να επενδύσετε και κυρίως στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Στις 16/07/2022 ο Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 17/07/2022 θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Το σκηνικό αυτό θα μας χαρίσει ισχυρή διαίσθηση, ευαισθησία και κατανόηση, κάτι που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τόσο τις σκέψεις σας όσο και τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σάς καλεί να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στη συναισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Ίσως θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά στους άλλους για τις ανάγκες σας, να απομακρυνθείτε από χειριστικούς ανθρώπους και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας βλάπτουν. Στις 14/7 το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια με το μυαλό σας.

Θα πρέπει να καταβάλλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, αφού είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας δώσουν μεγάλες υποσχέσεις που δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας να ζήσετε το παραμύθι.

Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Το τρίγωνο αυτό θα σας γλυκάνει και θα σας δώσει την ευκαιρία να ακούσετε τους άλλους, να τους κατανοήσετε αλλά και να εκφράσετε και εσείς με τη σειρά σας όλα όσα νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 14/7 σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί και να κρατάτε μικρό καλάθι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αφού επικρατεί σύγχυση και ασάφεια. Είναι πολύ πιθανό ένα φιλικό πρόσωπο να σας γνωρίσει σε ένα άτομο το οποίο μπορεί να φαντάζει ιδανικό, αλλά στην πορεία θα γεμίσει το μυαλό σας με ερωτηματικά και θα δημιουργήσει μπερδέματα.

Βασιστείτε λοιπόν στα άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους με πράξεις και μην επενδύετε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δε γνωρίζετε καλά ή σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο θετικό για εσάς, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 16/7 θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν, αφού όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητούσατε. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7 φέρνει κοντά σας ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας ακούσει και να σας καταλάβει. Μη διστάσετε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας και να πάρετε τη γνώμη ενός ανθρώπου που νοιάζεται πραγματικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς αφού στις 13/7 κορυφώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι τώρα θα δείτε με ρεαλιστική και αντικειμενική ματιά τις σχέσεις σας και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση η οποία θα έχει διάρκεια στον χρόνο και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα.

Όσο κι αν απολαμβάνετε τις εφήμερες και τις πιο χαλαρές καταστάσεις, το τρίγωνο αυτό σας ωθεί να δεσμευτείτε ουσιαστικά, να βάλετε στόχους για το μέλλον και γενικώς να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις πιο σοβαρά. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες συνειδητοποιήσεις ή κάποια δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις καταστάσεις και να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας προβλημάτιζαν.

Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην επιτρέψετε στα έντονα συναισθήματα να σας κυριεύσουν ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, γιατί μόνο χαμένοι μπορεί να βγείτε. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας στις σχέσεις και να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα για ένα πρόσωπο. Μην εντυπωσιάζεστε από την εικόνα που σας δείχνουν αυτές τις ημέρες και προσπαθήστε να εντοπίσετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει οριστικά για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι, αφού στις 13/7 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιώντας θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα τα οποία θα σας προβληματίσουν ή θα κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα είναι άκρως αποκαλυπτική, αλλά μπορεί να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας ή να νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε εκείνον-η που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να σας κυριεύσουν και γενικώς να σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Στις 16/7 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή είναι μια ημέρα ιδανική για επικοινωνία, επαφές και συζητήσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να μιλήσετε επιτέλους στο ταίρι σας, να στείλετε εκείνο το μήνυμα που διστάζατε και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7 κλείνει την εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού θα φέρει περισσότερη κατανόηση, ενσυναίσθηση και ρομαντισμό μέσα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/7 είναι μια εξαιρετική όψη για να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή και να χτίσετε κάτι νέο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μπείτε σε μια νέα σχέση με ένα άτομο που σας καταλαβαίνει και αισθάνεστε άνετα μαζί του, ακόμα κι αν μέχρι τώρα διστάζατε. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο που γνωρίσατε από το διαδίκτυο ή από το φιλικό σας περιβάλλον και να λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει ψευδαισθήσεις και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Κρατήστε μικρό καλάθι λοιπόν απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις και μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο ή σε μια κατάσταση που σας γεμίζει αμφιβολίες. Στις 16/7 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σας βοηθήσει να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας. Καλείστε να αφήσετε οριστικά πίσω σας εκείνες τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν και σας δημιούργησαν ανασφάλειες και μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα πρόσωπο που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ