Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Lamda Development εγκαινίασε το "Ellinikon Moments" σε μια φαντασμαγορική συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο (φωτό)

Συγκλόνισε η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου!

Πλημμύρισε με μουσική, φως και κόσμο, ο εμβληματικός χώρος του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα, με μια ανεπανάληπτη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Η Lamda Development εγκαινίασε το νέο θεσμό πολιτιστικών εκδηλώσεων «Τhe Ellinikon Moments».

Το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, η Lamda Development διοργάνωσε στο The Ellinikon μια φαντασμαγορική βραδιά με μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και διοργανώθηκε στο πλαίσιο του νέου θεσμού πολιτιστικών εκδηλώσεων  «Τhe Ellinikon Moments» που εγκαινίασε η εταιρεία.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Lamda και γέμισε το χώρο του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, που 21 χρόνια από το κλείσιμό του, έλαμψε και πάλι, πλημμύρισε φως, κόσμο και μελωδίες.

Στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης των αεροπλάνων, εκεί από όπου ξεκινούσαν τα ταξίδια στον κόσμο, η λαμπερή Ηρώ Σαΐα με το κέφι και την αισθαντική φωνή της, ξεσήκωσε το κοινό.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της Lamda Development, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon. Tα τραγούδια και η μουσική θα μας ταξιδέψουν και θα μας ενώσουν σε ένα κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο».

Η συναυλία που ήταν δωρεάν, ήταν μια  προσφορά της Lamda Development στους πολίτες. Το κοινό ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση της εταιρείας αγκαλιάζοντας το νέο θεσμό «The Ellinikon Moments».

 

Η Lamda Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Στις αναπτύξεις της Lamda Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και οι Μαρίνες σε Φλοίσβο και Ελληνικό. Η Lamda Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού», η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το εκτιμώμενο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €8 δισ. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ