Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή ακόμη διαφορές σε οικονομικά ζητήματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις ...

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στον Τοξότη κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, σε μια ομολογουμένως πιο απαιτητική εβδομάδα που ξεκινά με έμφαση στην Πανσέληνο της 13ης Ιουλίου. Η κύρια όψη της Σελήνης είναι η αντίθεσή της με την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες, μια όψη που δείχνει ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή ακόμη διαφορές σε οικονομικά ζητήματα.

Ακόμη και μια διαφορά στα γούστα ή στην αισθητική μπορεί να μην επιτρέπει σε ένα σχέδιο μας να εξελιχτεί. 

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μέσα σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα που φιλοξενεί μια έντονη Πανσέληνο της 13ης Ιουλίου, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Κριοί. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα, ακόμη και τα ταξιδιωτικά πλάνα των διακοπών.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Ταύροι, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Βέβαια οι βραδινές ώρες με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις, γιατί μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες και να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας, οπότε αν βλέπετε ότι δεν «τραβάει» το πράγμα αφήστε το και επανέρχεστε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά απαιτητική μέρα η Δευτέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε προς το βραδάκι τις διαφορές με άτομα από το στενό περιβάλλον σας, γιατί μπορεί να μη συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες και να υπάρχει έντονη διάσταση απόψεων. Το πρωί είναι πολύ πιο ασφαλές για τέτοιες συζητήσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ