Wimbledon: Με αξεπέραστο σύνολο η Κέιτ Μίντλετον βράβευσε τον Τζόκοβιτς - Για πρώτη φορά παρακολούθησε & ο πρίγκιπας Τζορτζ

Ο τενιστας έδωσε την κούπα στον πρίγκιπα Τζορτζ...

Είναι ο αδιαφιλονίκητος «βασιλιάς» του Γουίμπλεντον και το απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το στέμμα του στο Major του Λονδίνου, επικρατώντας με 3-1 σετ του Νικ Κύργιου (4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3) στο μεγάλο τελικό. 

Ο Σέρβος έφτασε αισίως τα 7 τρόπαια στην βρετανική πρωτεύουσα (ισοφάρισε τους Ρένσοου και Σάμπρας), τα 4 εκ των οποίων διαδοχικά (2018, 2019, 2020 τα προηγούμενα) και συνολικά τους 21 Grand Slam τίτλους, έναν λιγότερο από τον Ράφα Ναδάλ κι έναν περισσότερο από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Μια χρονιά που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Σέρβο, νο1 του ταμπλό, λόγω της γνωστής περιπέτειάς του στην Αυστραλία, συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό του στους προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός από τον Ράφαελ Ναδάλ, ωστόσο, στο αγαπημένο του Λονδίνο, ο «Νολε» απέδειξε ότι έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό κι έφτασε πέρα για πέρα δίκαια στην κατάκτηση του τροπαίου στην 32η παρουσία του σε τελικό Grand Slam (είναι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει)!

Ο 35χρονος με τη σημερινή του νίκη (28η σερί στο Γουίμπλεντον) έγινε μόλις ο τέταρτος τενίστας (Μποργκ, Σάμπρας και Φέντερερ οι άλλοι τρεις) που έχουν σηκώσει την «κούπα» στο Centre Court του All England Club τέσσερις συνεχόμενες φορές στην Open Era, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Μάλιστα, ο «Νόλε» πήρε το βραβείο του από τα χέρια της Κέιτ Μίντλετον, η οποία έκλεψε την παράσταση -έστω και για λίγο- από τους πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια της απονομής.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, 40 ετών, φόρεσε ένα πουά φόρεμα αξίας 1. 335 λιρών από την Alessandra Rich, καθώς έκανε την τρίτη της εμφάνιση στο τουρνουά αυτή την εβδομάδα. Έφτασε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Τζορτζ. 

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, βρέθηκε στην διοργάνωση για πρώτη φορά, ενώ ο φακός τον έπιασε κάποια στιγμή να κρύβει το πρόσωπό του, να γελάει και να περνάει όμορφα. 

Λίγο αργότερα, το πριγκιπικό ζεύγος και ο γιος τους περίμεναν τον Τζόκοβιτς για να τον συγχαρούν, μετά την απονομή. Ο «Νόλε», αφού τους χαιρέτησε, έδωσε στον γιο του πριγκιπικού ζεύγους το τρόπαιο, με τον Ουίλιαμ να… προειδοποιεί τον μικρό: «Πρόσεχε μη σου πέσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ