Σάλος στις ΗΠΑ με τα μηνύματα του Hunter Biden: Ο γιος του Αμερικανού προέδρου αποκάλεσε τη μητριά του «εκδικητική ηλίθια»

Όταν η Jill τον πίεζε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης

Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, μετά τα γραπτά μηνύματα του Hunter Biden, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο 52χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, αποκάλεσε μεταξύ άλλων την μητριά του και Πρώτη Κυρία Jill Biden «εκδικητική ηλίθια» όταν η τελευταία τον πίεζε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την Sun ο Hunter έστειλε τα μηνύματα το 2018. Σε ένα sms προς τη χήρα του αείμνηστου αδερφού του Beau, Hallie - με την οποία είχε παράνομο δεσμό εκείνη την εποχή - χαρακτήρισε την Jill «εγωίστρια, ηλίθια και μ@@@νι», γράφοντας επίσης «γ@μα τη μητριά μου».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παραδέχτηκε ακόμα ότι είχε πει στην θετή του μητέρα να «πάει να γ@@θει»! Όλα αυτά έγιναν την περίοδο που ο εθισμός του στο κρακ και τα ραντεβουδάκια του με call girls, είχαν βγει εκτός ελέγχου.

Τα μηνύματα «δείχνουν» ότι η 71χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε υποστηρίξει την Hallie, η οποία προσπαθούσε να  πείσει τον Hunter να ζητήσει βοήθεια και να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο τα μηνύματα προέρχονται από ένα  iPhone που βρέθηκε ως αντίγραφο ασφαλείας στον φορητό υπολογιστή του 52χρονου.

Σε μια ανταλλαγή sms με τον θείο του Jimmy Biden, ο Hunter περιέγραψε πως η Jill, η Hallie και η ετεροθαλής αδελφή του Ashley, 41 ετών, προσπάθησαν να πείσουν τότε, τον πατέρα του Joe Biden, ότι ο γιος του «ήταν σε κίνδυνο στάδιο» και πως «αποτελούσε απειλή για τον ευατό του και τους γύρω του».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφού πρότεινε να μείνει κοντά στον θείο του στην Πενσυλβάνια και να διδάξει, ο Hunter ισχυρίστηκε ότι η Jill γούρλωσε τα μάτια της και του είπε: «Λοιπόν, δεν θα κάνεις απολύτως τίποτα για τον εαυτό σου ή την οικογένειά σου, αν απλώς αρνηθείς να απεξαρτηθείς».

Ακόμα αποκάλεσε την μητριά του  «γ@@@νη και εκδικητική ηλίθια» και ισχυρίστηκε ότι είναι πιο έξυπνος από αυτή. 

 «Και ξέρεις ότι ακόμα και στο χειρότερο μεθύσι μου είμαι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ό,τι θα μπορούσες να καταλάβεις και είσαι ένας μ@@@κας καθηγητής, που δεν θα μπορούσες να τα βγάλεις πέρα ούτε σε τάξη πρωτοετών. Οπότε άντε και γ@@@σου Τζιλ κι ας συμφωνήσουμε όλοι ότι δε σε γουστάρω περισσότερο απ΄ό,τι με γουστάρεις εσύ», έγραψε.

UPI POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Σε άλλο μήνυμαπαραπονιέται πως ο πατέρας του δεν τον είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές που έκανε αποτοξίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση».

Τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 ο Hunter, η Jill και ο Joe Biden φωτογραφήθηκαν  να φτάνουν μαζί στο Fort McNair  για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, αφού πέρασαν το Σαββατοκύριακο στο Camp David. 

Consolidated News Photos POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο Hunter βρέθηκε επίσης μαζί με τον πατέρα του στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου για να παρακολουθήσει τα πυροτεχνήματα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ