Καλοκαίρι στην Πύλο & το Westin Resort Costa Navarino 5* Dlx: Ο απόλυτος προορισμός για οικογενειακές διακοπές (φωτό)

Γονείς και παιδιά μπορούν να επιλέξουν διαδρομές για ποδηλασία, πεζοπορία ή αναρρίχηση

Τα Manessia Travel έχουν να μας προτείνουν μια καλοικαιρινή εκδρομή στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Την ίδια ώρα έχουν φροντίσει και για την διαμονή μας στο Westin Resort Costa Navarino, τον απόλυτο προορισμό για οικογενειακές διακοπές.

Γονείς και παιδιά μπορούν να επιλέξουν διαδρομές για ποδηλασία, πεζοπορία ή αναρρίχηση από το Navarino Outdoors, θαλάσσια σπορ όπως surfing, σκι και καταδύσεις στο Navarino Sea, αλλά και πίστα καρτ στο Navarino Speed Experience Park.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μεταξύ άλλων δύο εξειδικευμένα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, τα Cocoon & SandCastle, που απευθύνονται σε βρέφη και παιδιά από 4 μηνών έως 3 ετών και 4-12 ετών αντίστοιχα, αλλά και ποικιλία δραστηριοτήτων.

Στο σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας θα βρείτε εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ και κινηματογράφο. Στο Navarino Racquet Academy θα εξασκηθείτε σε διάφορα αθλήματα ρακέτας, ενώ στο Aqua Park θα περάσετε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στις νεροτσουλήθρες.

Τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών, The Dunes Course και The Bay Course, εκτείνονται σε ένα ποικιλόμορφο φυσικό τοπίο και προσφέρουν συναρπαστικές αγωνιστικές δυνατότητες, αποτελώντας το νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του γκολφ. Στο 4000 τμ. Anazoe Spa θα αναζωογονηθείτε και θα χαλαρώσετε, στις πισίνες θαλασσοθεραπείας ή με μία signature ελαιοθεραπεία

Με δύο εξειδικευμένα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, τα Cocoon & SandCastle, που απευθύνονται σε βρέφη και παιδιά από 4 μηνών έως 3 ετών και 4-12 ετών αντίστοιχα, αλλά και ποικιλία δραστηριοτήτων.


Πληροφορίες πακέτου

1, 2, 4, 5, μέρες στο ξενοδοχείο The Westin Resort COSTA NAVARINO 5* Dlx με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές/εκδρομές) με πρωϊνό + 1 δείπνο στο σύνολο της διαμονής.

Οι αναχωρήσεις για την εκδρομή είναι από 01/07 - 27/11 και η τιμή ξεκινά από 148€ (2 ημέρες / 1 νύχτα). 

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την εκδρομή στην Πύλο.

*Φωτογραφίες via manessiatravel.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ