Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη του Νίκη και την Γωγώ Μπρέμπου (φωτό)

Κρατούσε τρυφερά τη Νίκη από τον ώμο

Στο κέντρο της Αθήνας αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Χρήστο Χωμενίδη,  μαζί με την κόρη του Νίκη και την σύντροφό του Γωγώ Μπρέμπου.

Ο βραβευμένος συγγραφέας κρατούσε τρυφερά τη Νίκη από τον ώμο, όσο οι τρεις τους έκαναν την βόλτα τους. 

Όπως θα δείτε και στις εικόνες ο Χωμενίδης ήταν φορούσε ένα μπεζ παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ενώ η κορούλα του ένα ριγέ μπλουζάκι και αθλητικό σορτσάκι. 

Η ηθοποιός από πλευράς της ήταν επίσης casual ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, λευκό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια. 

Ο Χωμενίδης έχει αποκτήσει τη Νίκη μαζί με την πρώην σύντροφό του, την δημοσιογράφο και σεναριογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού. 

Η μικρή έχει πάρει το όνομα της μητέρας του συγγραφέα, που είναι άλλωστε και ο τίτλος του ωμόνυμου (Νίκη) βραβευμένου με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος βιβλίου του Χωμενίδη.

Ο πεζογράφος είχε ακόμα έναν γιο, τον οποίο δυστυχώς έχασε ότι ήταν μόλις τριών μηνών σε ατύχημα στο μπάνιο. Μιλώντας πριν κάποια χρόνια στην  κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο ίδιος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για το φρικτό περιστατικό:

«Για τον θάνατο του μπαμπά σου μπορεί να είσαι προετοιμασμένος, για τον θάνατο όμως του παιδιού σου δεν μπορεί ποτέ να είσαι προετοιμασμένος. Αυτό είχε γίνει τότε με μένα...

Είχε γίνει ένα φρικτό ατύχημα στο μπάνιο. Λιποθύμησε η μαμά του και πνίγηκε. Σχεδόν αρχαιοελληνικό, δεν είναι; Κι αυτό έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο... Και να σκεφτείτε ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει τα πάντα. Μερικές φορές όμως μαθαίνεις, με τον πιο βίαιο τρόπο, ότι τα δεδομένα τελικά δεν είναι δεδομένα. Ότι οι κανονικότητες δεν είναι εγγυημένες από κανέναν». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ