Ηρώ Σαΐα - Σταύρος Ξαρχάκος: Τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους στη συναυλία του μουσικοσυνθέτη, χέρι-χέρι με την μαμά (φωτό)

Ποιοι άλλοι έδωσαν το παρών;

Η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας και η Ηρώ Σαϊα τραγούδησαν στην τιμητική εκδήλωση - συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο, που έγινε στο The Ellinikon.

Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της Lamda Development, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon. Tα τραγούδια και η μουσική θα μας ταξιδέψουν και θα μας ενώσουν σε ένα κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο».

Η Ηρώ Σαϊα έφτασε στην συναυλία του συζύγου της μαζί με τα δύο τους παιδιά. Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες η ερνηνεύτρια φορούσε ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα, ενώ κρατούσε από το χέρι τον Σταύρο και την Μαρία.

Τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους ήρθαν στον κόσμο το 2016,ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ο γάμος των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών στην Βάρκιζα.

Στη συναυλία βρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Κώστας Καραμανλής με την Νατάσα Παζαΐτη, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κώστας Μπακογιάννης, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γιώργος Λιάνης, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Νταλάρα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ