Επίτιμη διδάκτωρ η Ναόμι Κάμπελ: Η συγκίνηση της μαύρης «γαζέλας» της πασαρέλας & η αναφορά στην κορούλα της (φωτό)

Για την προσφορά της στον χώρο της μόδας

Η Ναόμι Κάμπελ τώρα και με διδακτορικό!

Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας αναγορεύτηκε επίτιμη διδάκτωρ από το UCA (University for the Creative Arts - Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες).

Το βρετανικό Πανεπιστήμιο τίμησε το super model αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπό της στον κόσμο της μόδας. 

«Πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, γιατί εσείς πραγματικά ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Φυσικά, χρειάζεστε την επιβεβαίωση των άλλων, αλλά βαθιά μέσα σας μόνο εσείς γνωρίζετε την επιθυμία σας» είπε το 52χρονο μοντέλο από την Βρετανία στους απόφοιτους.

Η Ναόμι Κάμπελ δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Φωτογραφίες: @davebenett via Instagram: @naomi

Στην σχετική ανάρτηση η διάσημη καλλονή έκανε μια αναφορά και στην κορούλα της, αποκαλώντας την μικρούλα την «μεγαλύτερή της ευλογία».

«Ημέρα αποφοίτησης. Είναι πέρα από τα λόγια ευγνωμοσύνης και συγκίνησης το να λάβω μια τέτοια τιμή από το @unicreativearts. Σας ευχαριστώ για τη θερμή αγκαλιά τάξεις του 20, 21, 22 . Είστε οι δημιουργοί του μέλλοντος και ανυπομονούμε να δούμε τη συνεισφορά σας στον κόσμο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και Αντικαγκελάριο Bashir Makhoul.  Ευχαριστώ τη μητέρα μου @valeriemorriscampbell & την οικογένειά μου που στέκονται δίπλα μου.... και την επιλεγμένη μου οικογένεια.. Και ευχαριστώ  τον Παντοδύναμο Θεό που με καθοδηγεί κάθε μέρα.. και την μεγαλύτερη μου ευλογία, την κόρη μου., ❤️» έγραψε στο post.

Όσο για την στυλιστική της επιλογή η Ναόμι φόρεσε μια μπεζ jumpsuit - τύπου παντελόνι από τον οίκο  Burberry, συνδυασμένη με μαύρα χοντροκομμένα παπούτσια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ