Αθεόφοβοι οι Άγγλοι: Συγκρίνουν φωτο του Archie & της Lilibet με αυτές της Charlotte του George & του Louis - ποιος κερδίζει

Οι νέες φωτογραφίες του Archie αποκαλύπτουν τη "σημαντική" διαφορά μεταξύ της Charlotte, του George και του Louis, λένε πολλοί Άγγλοι.... 

Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το μεγαλύτερο παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, τον Άρτσι, δεν είναι "τόσο αξιοσημείωτες", αλλά παρ' όλα αυτά δείχνουν "σημαντικές" διαφορές μεταξύ του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ και των Κάμπριτζ, δήλωσε βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα ταξίδεψαν μακριά από το σπίτι τους στο Μοντεσίτο για να γιορτάσουν την αμερικανική γιορτή της ανεξαρτησίας. Επέλεξαν να παρακολουθήσουν μια τοπική παρέλαση στο Jackson Hole του Wyoming, το Σαββατοκύριακο. 

Οι θεατές εντόπισαν τον τρίχρονο Archie να απολαμβάνει τις εορταστικές εκδηλώσεις με τους γονείς του. 

Ο μεγαλύτερος αδελφός της ενός έτους Lilibet, εθεάθη να κρατάει μια αμερικανική σημαία. 

Οι φωτογραφίες της Μέγκαν, 40 ετών, και του πρίγκιπα Χάρι, 37 ετών, εμφανίστηκαν στο Facebook, ενώ σε μία εικόνα φαίνεται η δούκισσα του Σάσεξ να γονατίζει στο ύψος του γιου της.

Η Meghan απεικονίζεται με μαύρο παντελόνι και λευκό τοπ και ένα ψάθινο καπέλο.

Όμως, η Daniela Elser - ειδικός σε βασιλικά θέματα- χαρακτήρισε τις εικόνες ως μη αξιοσημείωτες. Πολλοί Άγγλοι απ 'οτι φαίνεται έχουν αρχίσει να συγκρίνουν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, με αυτά του Χάρι και της Μέγκαν. 

Έγραψε στην εφημερίδα New Zealand Herald: "Οι λήψεις από μόνες τους δεν είναι και τόσο αξιοσημείωτες - ένα πολύ χαριτωμένο αγοράκι που ρουφάει ένα γλειφιτζούρι ενώ παρακολουθεί μια παρέλαση, η Meghan άνετα αλλά κομψά ντυμένξ. 

"Αναρωτηθείτε το εξής: Έχετε δει ποτέ παρόμοιες εικόνες να εμφανίζονται με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, τα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ;"

Σε αντίθεση με τη φωτογραφία της 4ης Ιουλίου, ο πρίγκιπας Τζορτζ , η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις φωτογραφίζονται ελάχιστα. 

Λίγες φωτογραφίες από παπαράτσι με τους νεαρούς royals του Κέιμπριτζ έχουν φτάσει στις εφημερίδες, με την Κέιτ να επιλέγει να δημοσιεύει φωτογραφίες από ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ