Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα στρέφει την προσοχή μας στους στόχους μας για το μέλλον και κυρίως τους επαγγελματικούς

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Σήμερα πραγματοποιείται η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς, μια Υπερπανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου που στρέφει την προσοχή μας στους στόχους μας για το μέλλον και κυρίως τους επαγγελματικούς.

Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που μας επιτρέπει να δούμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας πιο καθαρά, με μεγαλύτερη ευκρίνεια, τόσο αυτούς που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας όσο και στα οικονομικά. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας-οικογένειας είναι ιδιαίτερα δυνατή αγαπητοί μου Κριοί, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα δυσκολευτείτε. Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά, μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε, ή για το μέλλον της καριέρας σας. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα σας κάνει να νιώθετε ότι κινείστε σε κινούμενη άμμο, αλλά αυτό είναι κάτι τόσο προσωρινό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος ρίχνει φως στις πεποιθήσεις, τα πιστεύω, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, τα επαγγελματικά ή τις νομικές υποθέσεις σας. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποψινή Πανσέληνος ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα από φόρους, επενδύσεις, κοινά χρήματα με τον σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία, μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη, δείτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ