Εδώ Σαρλίν, εκεί η Σαρλίν, πουθενά ….. : Όλα τα μάτια στραμμένα στην Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα & την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, κόρες της Καρολίνα (φωτο)

Το μυστήριο συνεχίζεται γύρω από τη συνεχιζόμενη απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν από τον Χορό των Ρόδων στο Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παρευρέθηκε χθες το βράδυ στον λαμπερό χορό Rose Ball χωρίς τη σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η ετήσια εκδήλωση ήταν γεμάτη από τη λάμψη και τη γοητεία που αναμένεται από το Μόντε Κάρλο, με την πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερου και την κόρη της Charlotte Casiraghi, 35 ετών, να ηγούνται των αφίξεων μαζί με την 22χρονη πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

 

Απουσίαζε από τον χορό των ρόδων η 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν,  η οποία έχει αποκτήσει τα επτάχρονα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο.

 

 

 

Να σημειώσουμε πως μόλις πρόσφατα επανήλθε στη δημόσια ζωή, αφού παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κορυφαία γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο σύζυγός της κάνει τα πάντα για να την κρατήσει "στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις".

 

Παρά τους ισχυρισμούς αυτούς, η βασίλισσα του Μονακό απέφυγε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Rose Ball, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν δυναμικό παρών, με την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, εγγονή της Γκρέις Κέλι, να φοράει ένα υπέροχο λευκό και κόκκινο φόρεμα.

 

 

 

Η αδελφή της, Charlotte Casiraghi, επέλεξε ένα απλό ανοιχτό ροζ φόρεμα με τούλι και έναν μαύρο φιόγκο στην μέση. 

Η μητέρα τους, πριγκίπισσα Καρολίνα ήταν κομψή με μαύρο φόρεμα με σχέδια και πέρλες, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε ένα κομψό κότσο.

Ιnstagram/charlottecasiraghi

Ο χορός των ρόδων διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1954 από την πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, την Αμερικανίδα ηθοποιό που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ' του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ