Nadia Rapti: H αριστοκρατική φινέτσα συναντά την απλότητα στη συλλογή στην made in Greece συλλογή της

Ο σύγχρονος αέρας χαρακτηρίζει τις κολεξιόν της... 

Eίναι μία από τις πιο ταλαντούχες και δημιουργικές σχεδιάστριες ρούχων της γενιάς της. Οι συλλογές της αποτελούν υπογραφή υψηλής αισθητικής και είναι τόσο χαρακτηριστικές, αφού έχουν μοναδικό ύφος και στυλ. Η Νάντια Ράπτη είναι το next big thing στο χώρο της μόδας. 

Fashion icon και η ίδια, μας καταπλήσσει κάθε φορά που την βλέπουμε να φοράει τις δημιουργίες της και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό. Φρεσκάδα, φινέτσα, άνεση και κομψότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνει κανείς στις συλλογές της.

 

 

 

 

 

 

Ο αυθορμητισμός και το πάθος  της για όνειρα, κάτι που είχε από μικρή, την ακολουθεί μέχρι και σήμερα που έχει καταφέρει να εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρό της, να γίνει μία επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και να δημιουργήσει το δικό της Fashion Brand που φέρει το όνομά της, Nadia Rapti.

 

 

 

 

 

 

H Νάντια σπούδασε Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και αμέσως μετά παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή μόδας Βελουδάκης. Ο επόμενος σταθμός τη βρήκε στο Λονδίνο όπου παρακολούθησε fashion courses στο Westminster.

 

 

 

 

 

 

Το μυστικό της επιτυχημένης πορείας που διαγράφει ίσως να βρίσκεται στην αληθινή της αγάπη για τη μόδα, που την είναι αυτό που  την εκφράζει απόλυτα. Τα ρούχα της διεκδικούν το δικό τους μερίδιο στην αγορά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Η Νάντια δίνει ρούχα της στο Λίβανο και στην Αυστραλία, ενώ συνεχίζει την προσπάθεια για επέκταση και σε άλλες χώρες.

Οι κολεξιόν της Νάντιας Ράπτη χαρακτηρίζονται από αντιθετικά στοιχεία που δένουν μεταξύ τους αρμονικά.  Θηλυκότητα και ανδροπρέπεια συνάμα, boho στιλ και κομψότητα, πολυτέλεια και απλότητα παντρεύονται και το αποτέλεσμα φέρει κομμάτια μοναδικά για τη σύγχρονη γυναίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ