Πέθανε η Ιβάνα Tραμπ, η πρώην σύζυγος του Ντόναλτ – Το θυελλώδες διαζύγιο (βίντεο/φωτό)

Σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα.

Σε ηλικία 73 ετών, στο σπίτι της στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, άφησε την τελευταία της πνοή η πρώην σύζυγος του 76χρονου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Ιβάνα είχαν μαζί τρία παιδιά: τον Ντόναλντ τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

 

 

"Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη", αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ.

"Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα", συμπληρώνει η οικογένεια Τραμπ και καταλήγει: "Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της". Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται τα αίτια του θανάτου.

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Οι δυο τους χώρισαν το 1992 επειτα από ένα θυελλώδη διαζύγιο με μήλον της έριδος την αμύθητη περιουσία. Tα τελευταία χρόνια είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους, όπως είχε δηλώσει και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Ιβάνα είχε διαδραματίσει καθοριστικό – πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων της οικογένειας Τραμπ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ