Θλίψη στα Χανιά: Εχασε τη ζωή της η 23χρονη Νεκταρία - Eίχε τραυματιστεί στο τροχαίο με 2 νεαρά νεκρά παιδιά

H 23χρονη έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων...

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης τις προηγούμενες ώρες πιο συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ένας 18χρονος άνδρας στη συμβολή των οδών Εφέδρων Πολεμιστών και Μανουσογιαννάκηδων στα Χανιά.

Επί τόπου βρέθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τραυματισμένο τον νεαρό οδηγό της μηχανής και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Οι γιατροί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και αφού τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι τα τραύματά του ήταν σοβαρότερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί και για αυτό το λόγο ο νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν άντεξε η 23χρονη Νεκταρία

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων η 23χρονη κοπέλα που είχε τραυματιστεί σοβαρά από το τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί λίγα μέτρα μετά τη σήραγγα των Τοπολίων και από το οποίο είχαν βρει φρικτό θάνατο δύο νέοι άνθρωποι και συγκεκριμένα ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και μία 15χρονη συνεπιβάτιδα.

Ο θάνατος της 23χρονης κοπέλας έχει σκορπίσει θλίψη σε συγγενείς και φίλους με τον αριθμό των νεκρών πλέον να ανέρχεται στους 29 από την αρχή του έτους, αναφέρει το ekriti.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ