Τραγική ιστορία: Η έγκυος νύφη πήγαινε στον γάμο & πέθανε από εγκεφαλικό μέσα στο αυτοκίνητο - o γαμπρός περίμενε στην εκκλησία

Aντί για γάμο, έκαναν κηδεία....

Μια έγκυος νύφη πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο λίγα λεπτά πριν φτάσει στην εκκλησία, αφήνοντας τον γαμπρό της ανύπαντρο πατέρα, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του μωρού τους.

Η 30χρονη Jessica Guedes, νοσοκόμα στο επάγγελμα, ήταν έξι μηνών έγκυος και φαινομενικά υγιής όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία μέσα στη λιμουζίνα, την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία για να παντρευτεί. 

Στην αρχή η οικογένειά της πίστευε ότι έπασχε από άγχος λόγω του γάμου, αφού παραπονέθηκε ότι αισθανόταν ζαλάδα με πόνους στον αυχένα της.

Κανείς δεν γνώριζε όμως πως έπασχε από προεκλαμψία, η οποία σύντομα θα της στερούσε την ζωή. 

Η νύφη ανακοινώθηκε εγκεφαλικά νεκρή από τους γιατρούς λίγο μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Η προεκλαμψία είναι μια κατάσταση που μπορεί να περάσει απαρατήρητη σε έγκυες γυναίκες ή σε εκείνες που μόλις έχουν γεννήσει.

Προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση και σημαντικές ποσότητες πρωτεϊνών στα ούρα, πράγμα που σημαίνει ότι τα ερυθρά αιμοσφαίρια διασπώνται και τελικά οδηγεί σε επιληπτικές κρίσεις και ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια.

Ο αρραβωνιαστικός της, ο πυροσβέστης υπαστυνόμος Flavio Gonçalvez, 31 ετών, ο οποίος περίμενε ήδη στην εκκλησία, ανησύχησε από την καθυστέρηση, αναφέρει το foxnews. 

"Ανησυχούσα γιατί την περίμενα στην εκκλησία και της έπαιρνε ώρα να έρθει", δήλωσε ο Goncalvez στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer.

"Μια ξαδέλφη της έτρεξε και μου είπε ότι είχε λιποθυμήσει. Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν ξαπλωμένη αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις της για να μου μιλήσει. Της είπα, "Μωρό μου, είμαι εδώ" Εκείνη απάντησε ότι όλα ήταν μια χαρά, αλλά ότι είχε έναν έντονο πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη τη στιγμή, έγινα διασώστης, όπως είμαι εδώ και επτά χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα". 

"Την έβγαλα από τη λιμουζίνα, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους φίλους μου πυροσβέστες που ήταν εκεί ως καλεσμένοι", είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ