Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να γινόμαστε πιο παρορμητικοί και να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα στη διάθεση μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον αέρινο κι επικοινωνιακό Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές προτεραιότητα. Καθώς όμως τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να γινόμαστε πιο παρορμητικοί και να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα στη διάθεση μας για κάποια κατάσταση. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις επαφές σας σήμερα και θα είναι μια μέρα που θα έχετε πολλά να συζητήσετε, αλλά και να σκεφτείτε που αναφέρονται στο μέλλον. Όμως αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση δεσμευτική για σας, είτε σε ένα επαγγελματικό είτε σε ένα οικονομικό ζήτημα, εξετάστε όλες τις παραμέτρους προσεκτικά πριν συμφωνήσετε. Αν κάποιος σας πιέζει να αποφασίσετε άμεσα και χωρίς να έχετε κάνει την έρευνα σας, τότε πιθανώς κάτι σας κρύβει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα της καριέρας και γενικώς το μέλλον των επαγγελματικών σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μια μέρα σαν τη σημερινή με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά ευέλικτοι, καθώς κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει μπορεί ειδικά προς το μεσημέρι να αλλάξουν ξαφνικά και να χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετά βοηθητική για τις επαφές σας σήμερα και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να είναι και αποκαλυπτική σε σχέση με μια κατάσταση που εσείς βλέπατε ωραιοποιημένα στο παρελθόν. Κάποιος μπορεί να σας δείξει πτυχές μιας ιστορίας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν είχατε δει ή δεν θέλατε να δείτε κι αυτό να σας αναστατώσει αρχικά. Στην πορεία της μέρας, αν σκεφτείτε καλύτερα όμως τα πράγματα, θα δείτε ότι μόνο όφελος μπορεί να έχετε από το να δείτε την αλήθεια. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ