Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς ηρεμεί την ατμόσφαιρα και ευνοεί τις ουσιώδεις επαφές

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Στις 07:36 το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη θα περάσει σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο, δηλαδή χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις με άλλους πλανήτες μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στους Ιχθύς στις 11:18 π.μ. Έτσι, τις πρωινές ώρες καλό είναι να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μη κάνουμε νέα ξεκινήματα.

Αμέσως μόλις η Σελήνη προχωρήσει στους Ιχθύς όλα τα παραπάνω επιτρέπονται. Άλλωστε υποβοηθούνται και από την ιδιαίτερα θετική όψη συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο.

Για την εξαιρετική αυτή όψη μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Κανονίστε τα ραντεβού σας, τις σημαντικές συζητήσεις και τις επαφές σας το Σάββατο για να ευνοηθούν περισσότερο, μολονότι δεν είναι άσχημα τα πράγματα και την Κυριακή.

Η Σελήνη στους Ιχθύς ηρεμεί κάπως την ατμόσφαιρα και ευνοεί τις ουσιώδεις επαφές, κάνοντας μας πιο δεκτικούς, αλλά και συμπονετικούς με τους άλλους. Επίσης αυξάνει τις τάσεις φυγής, ανοίγοντας μας την όρεξη για βόλτες στην πιο κοντινή παραλία και εκδρομές.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί του Σαββάτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο η δουλειά ή οι υποχρεώσεις σας, αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το μεσημέρι και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Σε αυτό συντελεί και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σε ένα ζώδιο πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό τον Καρκίνο.

Ενδεχομένως να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι αν έχετε χρόνο και σας το επιτρέπει το πορτοφόλι σας, καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή ή να συναντηθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να χαλαρώσετε μαζί τους. Περισσότερα για την όψη αυτή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύς κάνοντας τη μέρα ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας περισσότερο, να ξεκουραστείτε. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα της εβδομάδας που έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα του Σαββάτου το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε, είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είτε με την οικογένεια. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, ειδικά τις ώρες της φάσης κενής πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από το μεσημέρι και έπειτα, καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Ιδιαίτερα βοηθητική για το ζώδιο σας σε θέματα επικοινωνίας θα είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες.

Συζητήστε και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Περισσότερα για την όψη αυτή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων την Κυριακή μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να έχετε καταρτίσει ένα αυστηρό πρόγραμμα για τη μέρα. Φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις φίλων για δραστηριότητες ή καλέστε σπίτι σας τους κολλητούς σας για να περάσετε χρόνο μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι βοηθητική για να βγάλετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά χωρίς να πιέζετε τα πράγματα, καθώς έχουμε για αρκετές ώρες Σελήνη κενή πορείας από τις 07:36 μέχρι τις 11:18 που θα περάσει στους Ιχθύς. Το Σάββατο παράλληλα έχουμε τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ήλιο στον Καρκίνο, που ευνοεί να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες της δουλειάς ή τις όποιες υποχρεώσεις στο σπίτι, να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και το βράδυ να βγείτε με φίλους ή έστω να μιλήσετε μαζί τους γι’ αυτά που σας απασχολούν. Περισσότερα για την όψη αυτή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την Κυριακή το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Παρόλα αυτά, μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που ίσως σας διαφωτίσει ή σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το απόγευμα της Κυριακής αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο ή να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ