«Ιστιοπλόοι» ο πρίγκιπας Ζακ & η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα - Η νέα εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν με τον Αλβέρτο (φωτό)

Τα δίδυμα πήραν τα διπλώματά τους

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εμφανίστηκε ξανά!

Μπορεί η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης να μην βρέθηκε στο «Bal de la Rose», με την απουσία της να εντείνει τις φήμες ότι η σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο περνάει κρίση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα την είδαμε στο πλευρό του συζύγου της, αλλά και μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους.

Ειδικότερα το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «δέχτηκαν, στους κήπους του Prince Palace, καλεσμένους από το Van Cleef & Arpels House για ένα κοκτέιλ. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες δημιουργίες Alhambra για την υποστήριξη του Ιδρύματος Princess Grace».

© Photos : Eric Mathon / Palais princier via Instagram

Για την περίσταση η μητέρα του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαρμπριέλα επέλεξε ένα σκουρόχρωμο μπλε jumpsuit το οποίο συνδύασε με ένα  statement ασημένιο κολιέ

Προτίμησε να μην κάνει έντονο βάψιμο, ενώ είχε τα μαλλιά της στο χαρακτηριστικό, ξανθό pixie-crop κούρεμά της.

Ακόμα σε μια φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη σελίδα της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό στο Instagram βλέπουμε, μεταξύ άλλων, την Σαρλίν να ποζάρει μαζί με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους, τον διάδοχο πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, 7 ετών.

© Photos: Eric Maton / Prince's Palace via Instagram 

Σύμφωνα με το post τα δίδυμα πριγκιπόπουλα έλαβαν το δίπλωμα "Seadventures Summer Camp" μετά την εβδομαδιαία πρακτική τους στην ιστιοπλοΐα και την εξοικείωση με τον θαλάσσιο κόσμο, που διοργάνωσε το Monaco Yacht Club. 

Eric Maton / Prince's Palace via Instagram 

Μια εβδομάδα πριν, τα παιδιά τους συμμετείχαν στον αρχικό κύκλο μαθημάτων κατάδυσης και διάσωσης στο νερό, στο Monaco Sea Academy.

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες η Σαρλίν ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ έδωσε μια πινελιά χρώματος στο look της, με το κατακόκκινο κραγιόν της.

 

 

 

 

 

 

Η 44χρονη βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για σχεδόν ένα χρόνο, αφού λόγω λοίμωξης ΩΡΛ παρέμεινε περισσότερο καιρό στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική ενώ όταν επέστρεψε στο Μονακό έφυγε σχεδόν αμέσως για την Ελβετία, όπου νοσηλεύτηκε σε κλινική ψυχικής υγείας.

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση της με τον Αλβέτο, αλλά και με μέλη της πριγκιπικής οικογένειας. Φήμες λένε ότι δεν τα πάει καλά με την κουνιάδα της, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, ενώ  είχε γραφτεί ακόμα ότι ο Αλβέρτος την... πληρώνει για να μείνει μαζί του!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ