Γενέθλια για τον Μιχάλη Ζαμπίδη - Η πρώτη φωτό με την σύντροφό του και τις νεογέννητες δίδυμες κόρες τους

«Τα πρώτα μου γενέθλια ως μπαμπάς..»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γιόρτασε και επίσημα τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς!

Ο «Iron Mike» με την αφορμή αυτή δημοσίευσε στα social media την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία και τις δίδυμες κορούλες τους, οι οποίες γεννήθηκαν τον Μάιο.

«Τα πρώτα μου γενέθλια ως μπαμπάς... Ευτυχία και ευγνωμοσύνη?? Εκτιμώ ιδιαίτερα τις όμορφες και θερμές ευχές σας!!» έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram, ο παγκόσμιος πρωταθλητής  του kickboxing.

Τα κοριτσάκια ήρθαν στον κόσμο στο μαιευτήριο «Λυτώ» με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να λέει μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους,μετά το εξιτήριο:

«Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Πλούσια τα συναισθήματα να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από σένα και τη σύντροφό σου. Εδώ και ξεκινά το δικό μου ταξίδι. Ήμουν ήρεμος, είχε ένταση και υπέρβαση από την Μαρία. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα 2 φορές τον ομφάλιο λώρο.

Είχαν διαφορά 13 λεπτά. Το ένα μωρό βγήκε 2.130 γραμ. και το δεύτερο 2.160. Είμαστε σε έρευνα για τα ονόματα. Ουδέτερα χρώματα κάναμε στα παιδικά δωμάτια. Νιώθω όμορφα με τρεις γυναίκες αλλά ένιωσα και παραπάνω ευθύνες στην πλάτη μου. Τώρα σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω κάποια πράγματα», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μάλιστα, μαζί με τον «Iron Mike» μίλησε και η μαιευτήρας γιατρός, Όλγα Τριανταφυλλίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ