Ricky Martin αντιμέτωπος με 50 χρόνια φυλάκιση: Ο 21χρονος ανιψιός του λέει πως είχαν σχέση - χώρισαν & ο star τον κυνηγάει ανελέητα (φωτό)

Τον κατηγορεί για αιμομιξία 

Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία, από τον 21χρονο ανιψιό του και μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνια εάν καταδικαστεί. Ο τραγουδιστής από πλευράς του αρνείται τα όσα φέρεται να του καταλογίζει ο νεαρός. 

Οι αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από δύο σχεδόν εβδομάδας όταν ένας δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο εξέδωσε περιοριστικό διάταγμα σχετικό «με ενδοοικογενειακή βία» κατά του Λατίνου καλλιτέχνη.

Η εντολή απαγόρευε στον Martin να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον αναφέροντα που φέρετα να «φοβάται για την ασφάλειά του».

Ο Ricky Martin με τον αδελφό του Eirc, φωτό Facebook

Τότε δεν είχε γίνει γνωστό το όνομα του φερόμενου θύματος, ωστόσο όπως αναφέρει το nypost.com, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Marca πρόκειται για τον Dennis Yadiel Sanchez - που είναι ανιψιός του τραγουδιστή.

Βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο η ποινή για «κατηγορίες αιμομιξίας», που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο 50χρονος σήμερα Ricky Martin μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 50 έτη φυλάκισης .

 

 

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι η καταγγελία έγινε ανώνυμα, σύμφωνα με τον Νόμο 54 - γνωστό και ως Νόμο για την Πρόληψη και την Παρέμβαση της Οικογενειακής Κακοποίησης.

Η εφημερίδα του Πουέρτο Ρίκο «El Vocero» έγραψε μεταξύ άλλων ότι ο καλλιτέχνης δεν πήρε καλά τον χωρισμό τους και πως έχει θεαθεί κοντά στο σπίτι του φερόμενου θύματος,  τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με την έκθεση.

Υποστήριξε επίσης ότι ο τραγουδιστής είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών».

Ο Ricky Martin με μέλη της οικογένειάς του το 2014, Photo: Instagram

Η Daily Mail αναφέρει από πλευράς της ότι ο 50χρονος κατηγορείται ότι  '«άσκησε σωματική και ψυχική βία» στον 21χρονο. Ο Τελευταίος φέρεται να υποστηρίζει ότι η σχέση τους κράτησε συνολικά 7 μήνες και πως έληξε πριν από δύο σχεδόν μήνες. Τώρα ο Ricky Martin καλείται  να παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου, προκειμένου να δικαστεί.

Ο δικηγόρος του Ricky Martin  Marty Singer, είπε στο The Post: «Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με βαθιές προκλήσεις ψυχικής υγείας. Ο Ricky Martin, φυσικά, δεν είχε ποτέ -και δεν θα εμπλακεί ποτέ- σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του».

 

 

Και πρόσθεσε ακόμα: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τη βοήθεια που χρειάζεται. Αλλά, πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ένας δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Martin δέχτηκε αγωγή 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώην μάνατζέρ του, Rebecca Drucker, για απλήρωτες προμήθειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ