Η Demi Moore έχωσε κρυφά το σκυλάκι της στο Λούβρο - Η απαγόρευση & οι selfies μπροστά στην «έρμη» Mona Lisa (φωτό)

Οι followers της δεν χάρηκαν και πολύ...

Μπορεί τα σκυλιά να μην επιτρέπονται στο Λούβρο, αλλά η Demi Moore είπε να πάρει μαζί της τον τετράποδο φίλο της...

Παρά την αυστηρή πολιτική του Μουσείου, η 59χρονη star όχι μόνο πήγε τον Pilaf να δει την «Mona Lisa»... αλλά έβγαλε και selfies!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η Moore δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε με το τσιουάουά της, να παίρνουν μια «δόση πολιτισμού».

Οι δύο τους πόζαραν μπροστά από τον πίνακα της «Mona Lisa» του Λεονάρντο ντα Βίντσι και αργότερα θαύμασαν το εμβληματικό γλυπτό της Αφροδίτης της Μήλου.

Φωτογραφίες: Instagram

«Ο Πιλάφ παίρνει το Λούβρο» έγραψε στην ανάρτησή της, ενώ σε ορισμένες από τις εικόνες ο σκύλος φαίνεται να είναι «κρυμμένος» μέσα στο πουκάμισο της ηθοποιού. 

Πάντως στο Μουσείο, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, δεν πρέπει να υπήρχε κόσμος και πιθανόν η Demi Moore να έκανε κάποια ιδιωτική ξενάγηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Σε κάθε περίπτωση το Λούβρο  απαγορεύει τα ζώα στο εσωτερικό του κτιρίου, με ξαίρεση τους σκύλους οδηγούς και βοηθούς, όπως αναφέρει το nypost.com

 Αυτό ήταν κάτι που σχολιάστηκε και από τους followers της, με έναν χρήστη να της γράφει: «Πώς επιτρέπεται αυτό;» και έναν δεύτερο: «Σκύλος στο καλύτερο μουσείο του κόσμου; ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️».

«Είναι λυπηρό όταν οι διασημότητες καταχρώνται τη φήμη τους και παίρνουν τα κατοικίδιά τους σε μέρη που εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε. Το Λούβρο έχει πολιτική απαγόρευσης κατοικίδιων ζώων με εξαίρεση τα ζώα υπηρεσίας. Demi Moore πρέπει να ξέρεις καλύτερα» διαβάζουμε σε άλλο σχόλιο που έκανε ένας από τους 2.9 εκατομμύρια followers της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ