Σε άριστη φόρμα ο Brad Pitt - μάγεψε το Παρίσι! Τα glamorous γυρίσματα της ταινίας με τον ξανθό πρωταγωνιστή (φωτό & βίντεο)

Ο 58χρονος star το έχει ακόμα!

Ο Brad Pitt βρέθηκε στο Παρίσι για τη νέα του ταινία «Bullet Train» και μάγεψε!

Ο 58χρονος star, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Bateau L'Excellence, εμφανίστηκε φορώντας ένα σακάκι και ασορτί παντελόνι σε κοραλί χρώμα. 

Τι κι αν πλησιάζει πλέον τα 60. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «το έχει» ακόμα! Παραμένει γοητευτικός και σε απίστευτη φόρμα.

Μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από το Παρίσι, δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram και ο καταξιωμένος Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος και διαπρέπει στο εξωτερικό χτενίζοντας διάσημες όπως την Megan Fox, την Cindy Crawford και φυσικά την Μαρία Μενούνος, με την οποία άλλωστε συνεργάζεται εδώ και χρόνια.

Αυτή τη φορά ο hair stylist φαίνεται πως έχει αναλάβει κάποια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας «Bullet Train».

Δείτε όλες τις φωτό και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Να σημειωθεί ότι το νέο φιλμ σκηνοθετεί ο David Leitch και ο Brad Pitt υποδύεται έναν δολοφόνο με το όνομα «Πασχαλίτσα».

Όπως αναφέρει το TMZ είναι μόλις η δεύτερη ταινία, μέσα στα τελευταία χρόνια, στην οποία ο star αναλαμβάνει κύριο ρόλο, κάτι που σίγουρα έχουν προσέξει και οι εκατομμύρια θαυμαστές του.

Είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι αφενός διαλέγει πλέον προσεκτικά τους ρόλους του, αλλά και πως σιγά- σιγά εγκαταλείπει την υποκριτική, με τον ίδιο να λέει άλλωστε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο GQ, ότι πιστεύει ότι βρίσκεται στο «τελευταίο σκέλος» (σ.σ. της υποκριτικής) και πως σκέφτεται ποιο είναι το επόμενο κεφάλαιο για αυτόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 唐尼 (@brad_nkotb)

Ο ίδιος δεν θα αφήσει τον χώρο του θεάματος, αφού ασχολείται και με την παραγωγή ταινιών, ενώ έχει ακόμα μερικές δοουλειές στα σκαριά. Αλλά οι πληροφορίες μάλλον μαρτυρούν ότι δεν θα τον βλέπουμε τόσο συχνά στην μεγάλη οθόνη.

Υπνεθυμίζεται ότι ο 58χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα τον αγώνα του με μια σπάνια πάθηση "τύφλωσης προσώπου" - παραδεχόμενος ότι "κανείς δεν τον πιστεύει" όταν μιλάει γι' αυτό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ