Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Με κόκκινο που είναι το «φετίχ» της ή με ρομαντικό σομόν φόρεμα (φωτό & βίντεο)

Οι νέες εμφανίσεις 

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έχει κάνει νέες εμφανίσεις και εμείς είμαστε εδώ για να σας δέιξουμε τα outfits που φόρεσε η κομψή royal.

Το πιο «φρέσκο» look της ήταν το σημερινό, με την 49χρονη σύζυγό να επιλέγει ένα κόκκινο φουστάνι, που είναι άλλωστε και ένα από τα χρώματα που της πηγαίνουν περισσότερο και με τα οποία έχει και ένα «φετίχ» αφού φορά συχνά ανάλογα σύνολα.

 

 

 

 

Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε παρουσίασαν το πρώι της Δευτέρας τα Εθνικά Βραβεία Αθλητισμού 2019 και το Εθνικό Βραβείο Έκτακτου Αθλητισμού 2020, σε μια τελετή που έγινε στο Palacio del Pardo.

 

 

 

 

 

 

Η Λετίσια «ανακύκλωσε»  το φόρεμα Cherubina, με το οποίο είχε εμφανιστεί και το 2019  στην Παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

 

 

 

 Πριν λίγες ημέρες την είδαμε όμως να φορά ένα ακόμα κομψό σύνολο και ειδικότερα ένα ρομαντικό Organza shirt dress σε σομόν χρώμα. από το brand Maje Paris. 

Photos: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η βασίλισσα ολοκληρωσε το σύνολο που φόρεσε στα Εθνικά Βραβεία Πολιτισμού, στο μουσείο El Prado με ένα ζευγάρι mules και σκουλαρίκια Tous Jewerly.

Εσείς ποια εμφάνιση από τις δύο προτιμάτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ