Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις (18-24/7): Η εβδομάδα ξεκινάει με ρομαντική και γλυκιά διάθεση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ρομαντική και γλυκιά διάθεση, αφού στις 18/07/2022 ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα μας χαρίσει ευαισθησία, κατανόηση και ενσυναίσθηση και θα μας δώσει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας αφήνοντας για λίγο τον εγωισμό στην άκρη.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11/08/2022.

Το ενδιαφέρον μας θα είναι επικεντρωμένο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού για όλο αυτό το διάστημα και θα αναζητήσουμε την ασφάλεια και το συναίσθημα μέσα στις σχέσεις μας. Επιπλέον, θα μπορέσουμε να εκφράσουμε πιο εύκολα τη στοργή μας στους άλλους και δεν αποκλείεται να νιώσουμε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να έχουμε επιστροφές πρώην.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις μυστικών και μπορεί να δημιουργήσει καχυποψία, αρνητικές σκέψεις ή ακόμα και εμμονές. Στις 19/07/2022 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/08/2022.

Η θέση αυτή του Ερμή θα μας κάνει πιο εκδηλωτικούς και εκφραστικούς και θα φέρει ενθουσιασμό και θέρμη στις επαφές και τις συζητήσεις μας. Θα πρέπει βέβαια να προσπαθούμε να είμαστε πιο διαλλακτικοί και να μπαίνουμε στη θέση του άλλου πριν βγάλουμε συμπεράσματα, αφού ο Ερμής στον Λέοντα έχει την τάση να δραματοποιεί τις καταστάσεις και να τα παίρνει όλα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε.

Στις 20/07/2022 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει κρίση μέσα στις σχέσεις και βγάζει προς τα έξω τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η χειριστική συμπεριφορά.

Μπορεί ακόμα και να σηματοδοτήσει το οριστικό τέλος μιας κατάστασης που δεν προχωράει πια. Η εβδομάδα θα κλείσει με ανάλαφρη διάθεση, αφού στις 23/07/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη θα μας αποζημιώσει, αφού συνδέεται με αισιοδοξία και θετική σκέψη, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει χαρμόσυνα νέα ή συναντήσεις που θα μας ανεβάσουν την ψυχολογία. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να κοινωνικοποιηθείτε, να πάτε μια εκδρομή, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βγάλει προς τα έξω όλες τις ευαισθησίες σας και τη ρομαντική πλευρά σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που θέλουν με κάποιο τρόπο να επανορθώσουν ή να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια σας.

Θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα λάβετε και θα δώσετε στοργή και γενικώς θα μπορέσετε να δείξετε στους άλλους τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτεύσιμους και θα σας χαρίσει γοητεία και σεξαπίλ.

Έτσι λοιπόν, θα κατακτήσετε εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής του άλλου και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις και τις επιθυμίες στο ταίρι σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία σας δημιουργεί την ανάγκη να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/7 και ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα τα οποία θα σας διεγείρουν εγκεφαλικά, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν, αφού θα είστε πιο διαλλακτικοί.

Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή η οποία θα σας ανανεώσει. Στις 19/7 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και στρέφει όλη σας την προσοχή στο σπίτι, στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να διευθετήσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στο ταίρι σας. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στο τέλος της εβδομάδας θα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο και την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 19/7 θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον επικοινωνιακό σας εαυτό και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και γενικώς να ανανεωθείτε. Είναι γνωστό ότι είστε εγκεφαλικοί και έχετε ανάγκη από ευφυείς και πνευματώδεις ανθρώπους γύρω σας, οι οποίοι δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε και να χάσετε εύκολα το ενδιαφέρον σας.

Τώρα με τον Ερμή στον Λέοντα αυτή η ανάγκη θα είναι ακόμα πιο έντονη και γι’ αυτό δεν θα διστάσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα τα οποία σας καταλαβαίνουν και μπορείτε μαζί τους να μοιραστείτε απόψεις και ιδέες. Στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας ή να προσπαθήσει ο ένας να ελέγξει και να χειραγωγήσει τον άλλον. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με πιο ανάλαφρο τρόπο, αφού στις 23/7 το τρίγωνο Ερμή-Δία θα φέρει όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες και δεν αποκλείεται να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 18/7 εγκαινιάζει αυτή την εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο για εσάς, αφού θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Άλλωστε, θα λάβετε κι εσείς με τη σειρά σας αγάπη και στοργή από τον-ην αγαπημένο-η σας ή θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ότι ζείτε σε ένα παραμύθι. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίσει χάρη, γοητεία και σεξαπίλ.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα μέχρι τις 11/8 για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και γενικώς για να κερδίσετε αυτά που θέλετε στο ερωτικό κομμάτι.

Εάν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όμορφες γνωριμίες οι οποίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μία σχέση θα είστε πιο διπλωματικοί, κάτι που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Στις 20/7 η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα έρχεται για να ταράξει λίγο αυτό το αρμονικό κλίμα, αφού φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα συγκρουστείτε προκειμένου να αποκτήσετε το πάνω χέρι στη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο τέλος της και πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας, όσο επίπονο κι αν είναι αυτό.

ΛΕΩΝ

Στις 18/7 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε μέσα σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να τα βρείτε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας.

Μπορεί λοιπόν να έχετε μειωμένη διάθεση για δράση, όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να δείτε τι αξίζει και τι όχι. Από τις 19/7 θα φιλοξενείτε τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τις σκέψεις σας σε λέξεις και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι τις 4/8 θα είστε πρόθυμοι να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζυγίσετε τις καταστάσεις με λογική, αρκεί να καταφέρετε να είστε διαλλακτικοί και να μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα.

Στις 23/7 το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία θα κλείσει την εβδομάδα αυτή με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και δεν αποκλείεται να φέρει νέες, συναρπαστικές γνωριμίες. Εάν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ