Linda Evangelista: Η άλλοτε καλλονή των 90ς στην πρώτη της καμπάνια μετά την πλαστική που την παραμόρφωσε (φωτό)

Συνεργάζεται με τον οίκο Fendi

Η Linda Evangelista, το μοντέλο που μεσουράνησε στα 90s, επιστρέφει στον κόσμο του modeling.

Το Σάββατο η άλλοτε καλλονή, που έχει παραμορφωθεί από πλαστική επέμβαση - ύστερα από ιατρικό λάθος όπως έχει πει η ίδια - δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από τη νέα της συνεργασία με τον διάσημο οίκο Fendi. 

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 ο Fendi θα φιλοξενήσει μια ειδική επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 25η επέτειο της #FendiBaguette, σχεδιασμένη από τον @silviaventurinifendi» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

 

 

Η 57χρονη σήμερα Linda Evangelista, έχει εμφανιστεί μόνο λίγες φορές δημόσια από τότε που υποβλήθηκε σε κρυολιπόλυθση το 2016 - η οποία, όπως είπε, την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη». Η θεά των 90's ζει απομονωμένη εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, αφού λόγω ιατρικού λάθους είδε το πρόσωπο, αλλά και το σώμα της να αλλάζουν. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η ίδια, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, είχε μιλήσει στους followers της για τους λόγους που την έχουν κρατήσει μακριά από το modeling τόσο καιρό.

«Στους ακολούθους μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ οι σταδιοδρομίες των συνομηλίκων μου ακμάζουν, ο λόγος είναι ότι «παραμορφώθηκα βάναυσα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

Σύμφωνα με το People το μοντέλο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπέβαλε μήνυση κατά της μητρική εταιρεία της CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc, ζητώντας  αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.  Η Linda ισχυρίστηκε ότι από τότε που πήγε στον δερματολόγο και υποβλήθηκε σε θεραπείες - από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016 - δεν μπορεί να δουλέψει, εξαιτίας της ζημιάς που έχει γίνει στο πρόσωπο και το σώμα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ