Η Δέσποινα Βανδή χωρίς τον Μπισμπίκη στο θέατρο: Νέα casual εμφάνιση με λαδί παντελόνι, τυρκουάζ τσαντάκι & μποτίνια (φωτό)

Είδε την παράσταση «Τι ζούμε ρε»

Βραδινή έξοδος για την Δέσποινα Βανδή που βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να δει την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε».

Αυτή τη φορά η αγαπημένη τραγουδίστρια βγήκε χωρίς τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο και στηρίζει με την παρουσία της στις δικές του παραστάσεις, όπως κάνει άλλωστε και εκείνος, με το πηγαίνει στις συναυλίες και τα κέντρα όπου εμφανίζεται η καλή του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP η Βανδή ήταν ντυμένη casual, με ένα στυλάτο outfit.

Ειδικότερα φορούσε ένα λαδί, ψηλόμεσο παντελόνι με μια λεπτή καφέ ζώνη στη μέση και ένα απλό αμάνικο, σκούρο γκρι μπλουζάκι. 

Είχε ολοκληρώσει το look της με ένα τυρκουάζ τσαντάκι, ένα πράσινο κολιέ στον λαιμό της - που έδιναν λίγο χρώμα και ένταση στο σύνολό της - καθώς και με ένα ζευγάρι suede μποτίνια.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στην αποφοίτηση της κόρης της Μελίνας από το Κολλέγιο Αθηνών, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ηθοποιούς της παράστασης και φυσικά με την Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ειδικότερα την είδαμε μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Κώστα Κόκλα, τον Ηλία Μαροσούλη, τον Αντώνη Λουδάρο, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Θανάση Αλευρά.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: '' Η Δέσποινα είναι ένα λαμπερό πλάσμα - με μαγνήτισε...'' (βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας,Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ