Με καρκίνο στους όρχεις διαγνώστηκε ο ποδοσφαιριστής Σεμπαστιάν Αλέ - Μόλις είχε πάρει μεταγραφή με 31,5 εκ. για 4 χρόνια (φωτό)

"Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ".

Άσχημα τα νέα για την ομάδα της Ντόρτμουντ, η οποία σύμφωνα με σχετική της δημοσίευση, ανακοίνωσε ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ, που μόλις είχε υπογράψει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Borussia Dortmund (@bvb09)

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μόλις είχε υπογράψει συμβόλαιο ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ με την νέα του ομάδα, αντικαθιστώντας τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην θέση του σέντερ φορ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, ο 29χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έφεραν τα "πάνω κάτω" στο εσωτερικό της ομάδας αφού διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις του.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό εγείρει νέους προβληματισμούς, καθώς ο νεαρός είχε υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις προτού ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από το κλαμπ του Άμστερνταμ με 4ετές συμβόλαιο, όμως δεν εντοπίστηκε τίποτα το ανησυχητικό.

Παράλληλα, ο σύλλογος της ομάδας ενημέρωσε πως ο Αλέ θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες μέρες, λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς συναθλητές του Αλέ να σπεύδουν να συμπαρασταθούν στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ