Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς - Γυναίκα κέρδισε λαχείο και το μοίρασε με δωροεπιταγές σε αγνώστους

Τύχη "λαχείο" ...

Υπάρχουν στιγμές που η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Κάτι τέτοιο συνέβη με μία γυναίκα από το Κεντάκι, η οποία κατάφερε να κερδίσει 146.351 δολάρια στον λότο.

Συγκεκριμένα, ποντάροντας μόλις 20 δολάρια στο Instant Play, η Crystal Dunn κέρδισε 146.351,74 δολάρια στο λαχείο.

 Η ίδια βρέθηκε με το στόμα ανοιχτό, μη πιστεύοντας τους υπάλληλους της λοταρίας, μέχρι που κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως είχε πετύχει το ακατάρθωτο. Είχε γίνει πλούσια!

«Είναι ένα αρκετά συναρπαστικό συναίσθημα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κέρδιζα κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί», ανέφερε σε δήλωσή της.

Μάλιστα, παρέλαβε και κατέθεσε την επιταγή της στις 8 Ιουλίου, και αμέσως επισκέφθηκε την Meijer, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όπου αγόρασε δωροκάρτες αξίας 2.000 δολαρίων. Καθώς πολλοί θα αναρωτιέστε τι μπορεί να σκεφτόταν για να αγοράσει ξαφνικά αυτές τις δωροκάρτες, η Dunn σκέφτηκε να κάνει μια κίνηση φιλανθρωπιάς, μοιράζοντάς τες σε αγνώστους εντός του καταστήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, αρκετοί ήταν εκείνοι που την αντιμετώπισαν με καχυποψία, νομίζοντας πως ήταν κάποια παγίδα και ήθελε κάτι σε αντάλλαγμα.  

«Έχω δουλέψει σκληρά για όλα όσα είχα. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό δώρο», δήλωσε σε άλλο σημείο η Dunn.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το που σκοπεύει να ξοδέψει το υπόλοιπο ποσό, η Dunn δήλωσε ότι σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και να εξοφλήσει τους λογαριασμούς της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ