Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τους φόβους και τις ανασφάλειες που μας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Ο Χείρωνας, αυτός ο μικρός αστεροειδής με την ισχυρή συμβολική σημασία όμως στην αστρολογία, γυρίζει σήμερα σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Κριό και φέρνει στην επιφάνεια ό,τι χρειάζεται ίαση στη ζωή μας για να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει.

Η Σελήνη θα βρίσκεται επίσης στον Κριό σχηματίζοντας σύνοδο με τον Χείρωνα και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τους φόβους και τις ανασφάλειες που μας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος και δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε ελεύθεροι τα φτερά μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας και μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, εκτός των άλλων, σας προτρέπει σε περισσότερη αυτογνωσία. Νιώθετε ότι κάνετε αυτό που θέλετε επαγγελματικά; Σας ικανοποιεί η προσωπική σας ζωή ως τώρα; Υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν στις σημαντικές σας σχέσεις; Μπορεί να μην είναι εύκολες οι απαντήσεις και πολλές φορές προτιμάτε να τις αγνοείτε, γιατί ακριβώς ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου, αλλά όσο το κάνετε τόσο αναβάλλετε την ευτυχία σας για αργότερα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Χείρωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σήμερα και μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια κάποια «τραύματα» του παρελθόντος, με τα οποία δεν έχετε ξεμπερδέψει ή δεν τα πιάσατε και ποτέ. Ακόμη, μπορεί να νιώθετε να σας βαραίνει ένα μυστικό σας, κάτι που δεν έχετε τολμήσει να αποκαλύψετε στους άλλους γιατί φοβάστε την απόρριψη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Χείρωνα από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο σάς βάζει σε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε με κάποιο τρόπο, τους μακροπρόθεσμους στόχους που μπορεί να έχετε και πιθανώς να χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή και καλύτερες επιλογές ατόμων που να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να έχετε κοινό όραμα.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ