Ινδία: Μαϊμού άρπαξε βρέφος 4 μηνών και το πέταξε από ταράτσα 3όροφης πολυκατοικίας

Έτρεχαν προσπαθώντας να ξεφύγουν...

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην πολιτεία Ουτάρ της Ινδίας, όταν μια ομάδα εξαγριωμένων μαϊμούδων έκανε "έφοδο" σε ταράτσα πολυκατοικίας και άρπαξε ένα 4 μηνών βρέφος από τα χέρια των γονειών του. 

Μάλιστα, στην πολιτεία του Ουτάρ συνηθίζεται να κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες ελεύθερες στους δρόμους. Αυτή την φορά όμως, η ελεύθερη περιπλάνησή τους αποδείχθηκε μοιραία για το μικρό βρέβος που έχασε τελικά την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν η οικογένεια βρισκόταν στην ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας, όταν ξαφνικά μια ομάδα μαϊμούδων ανέβηκε και τους περικύκλωσε, καταφέρνοντας να αποσπάσει το μωρό από την αγκαλιά του πατέρα.

Έπειτα από μάταιες προσπάθειες να τις διώξουν, οι δύο γονείς έτρεξαν προσπαθώντας να ξεφύγουν, ωστόσο ο πατέρας, σκόνταψε και έριξε το μικρό αγοράκι. Έτσι, μια από τις μαϊμούδες άρπαξε το βρέφος από το χέρι και το πέταξε από την ταράτσα.

Δυστυχώς, παρ' ότι οι γονείς κατάφεραν να κατέβουν τις σκάλες για να βοηθήσουν το βρέφος , εκείνο πέθανε ακαριαία από την πτώση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ