Ισπανία: Σε εφιάλτη μετατράπηκε το πάρτι γενεθλίων του ανιψιού του Βασιλιά Φελίπε - Πυροβολισμοί ξύλο & ναρκωτικά (βίντεο)

Αρκετοί ήταν οι τραυματίες, ανάμεσά τους και τουρίστες.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το πάρτυ γενεθλίων του ανιψιού του Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, Φροϊλάν, τα ξημερώματα της Δευτέρας 18/7.

ΑΠΕ/EFE

 

Πιο αναλυτικά, ο γιος της Ινφάντα Ελένα (αδερφή του Φελίπε) και του Χάιμε δε Μαριτσαλάρ, Φροϊλάν, ο οποίος και στο παρελθόν είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης για τα ισπανικά ΜΜΕ, βρέθηκε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κλαμπ της Μαρμπέγια μαζί με τους φίλους του για να γιορτάσουν τα 24 γενέθλιά του.

Ωστόσο, η νύχτα θύμισε αμερικανική ταινία, καθώς άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί που τραυμάτισαν κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά αγνώστων.

ΑΠΕ/EFE

 

Οι αστυνομικές αρχές έφθασαν εγκαίρως στο σημείο, ξεκκινώντας τις έρευνες από το μαγαζί στο οποίο διαδραματίστηκε το συμβάν.

Σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ, οι αρχές υποψιάζονται κάποιο πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών. Πέραν των πυροβολισμών υπήρξε και επίθεση με μαχαίρι.

Ο δράστης ωστόσο συνελήφθη από την τοπική αστυνομία και βρίσκεται  υπό αστυνομική προστασία σε τοπικό νοσοκομείο, έχοντας δεχθεί μαχαιριές στο σώμα του. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας δεύτερος άνδρας, ο οποίος εκτιμάται πως ήταν ο συνεργός του.

Δύο εκ των τραυματιών που δέχθηκαν επίθεση με όπλο, εισήχθησαν στην εντατική, με την κατάσταση της υγείας τους να παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Σάλο έχουν προκαλέσει στα social media τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, στα οποία φαίνονται οι θαμώνες του κλαμπ να διασκεδάζουν, ενώ ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί και πανικόβλητοι όλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα πυρά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ