Η Priyanka Chopra 40άρησε: Τα χρόνια πολλά του συζύγου της Nick Jonas και η… πετσέτα με την αφιέρωση (φωτό)

«Στολίδι του Ιουλίου» η Ινδή star

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 18 Ιουλίου η Priyanka Chopra με τον αγαπημένο της σύζυγο Nick Jonas να της έυχεται χρόνια πολλά μέσα από το Intagram.

Η ηθοποιός από την Ινδία έκλεισε τα 40 και ο 29χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στην ανάρτησή του:

«Χρόνια πολλά στο στολίδι του Ιουλίου. Είναι τιμή μου να είμαι μαζί σου σε αυτή την τρελή κούρσα που λέγεται ζωή. Σε αγαπώ».

Φωτογραφίες: Instagram

Στη πρώτη εικόνα το ζεύγος, που καλωσόρισε την κορούλα του στον κόσμο - μέσω παρένθετης μητέρας - τον Ιανουάριο του 2022, βρίσκεται σε κάποια παραλιά και ανταλλάσει ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

Το δεύτερο κλικ είναι από κάποια έξοδο που έκαναν για τα γενέθλιά της, αφού η Chopra κρατά κάτι σαν ταμπελάκι που γράφει πάνω «Χρόνια πολλά Priyanka. Μωρό των 80ς».

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Jonas με μια πετσέτα - αφιερωμένη στην γυναίκα του! «Priyanka, το στολίδι του Ιουλίου, από το 1982» διαβάζουμε.

Φωτογραφίες: Instagram

Στην τελευταία φωτογραφία ο Nick και η Chopra είναι αγκαλιά στην θάλασσα και βλέπουν τα πυροτεχνήματα στον νυχτερινό ουρανό.

«Αγάπη της ζωής μου» έγραψε με την σειρά της η 40χρονη star στα σχόλια της ανάρτησης του καλού της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ