Φωτιά στην Πεντέλη - Γιάννης Κότσιρας: Μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα - Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα!

«Πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα».

Πανικός επικρατεί στην περιοχή της Πεντέλης, όπου από χθες το απόγευμα έχει ξεσπασει δυνατή φωτιά, φθάνοντας εώς τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.

Κι ενώ η φωτιά μαίνεται και οι αγωνία των κατοίκων κορυφώνεται, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας είναι από εκείνους που έσπευσαν αμέσως να παρακινήσουν τον κόσμο να μην ξεχνά τα κατοικίδια του σε περίπτωση εντολής εκκένωσης, όπου και συνέβη.

«Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα», γράφει ο τραγουδιστής, Γιάννης Κότσιρας, που είναι κάτοικος της περιοχής που απόψε φλέγεται.

«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη.

Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά. Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ