Η Λούσι έκλεισε τα 28 και φοράει πάνα-βρακάκι ακόμη: Βρήκε στο διαδίκτυο και άλλους diaper lovers (φωτό)

"Προσπαθώ να μην το αφήσω να επηρεάζει την καθημερινή μου ζωή".

Η 28χρονη Λούσι, η οποία εργάζεται ως ειδική αναλύτρια κυβερνοασφάλειας, είναι παράλληλα influencer.

Ώστοσο, η ίδια έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στα social media, ανήκει σε μια ιδιαίτερη ομάδα, τους Αdult Baby – Diaper Love. Πιο συγκεκριμένα, της αρέσει να φοράει πάνες, πιπίλα και να ντύνεται σαν βρέφος.

Η Λούσι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό φορώντας πάνες-βρακάκι

«Δεν έμαθα ότι υπάρχουν ενήλικα μωρά μέχρι την εφηβεία. Τότε, το έψαξα στο Google μόνη μου», δήλωσε η 28χρονη στο Media Drum World.

«Μέχρι τότε, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με την ίδια, άρχισε να έχει πάθος με την συγκεκριμένη ενδυμασία όταν ήταν 8 ετών και ήρθε στον κόσμο η μικρή της αδερφή. Τότε, άρχισε να κλέβει τις πάνες της αδερφής της και να τις φοράει.

«Προσπαθώ να χρησιμοποιώ το μπάνιο σαν κανονικός άνθρωπος μέχρι να νυχτώσει. Προσπαθώ να μην το αφήσω να επηρεάσει την καθημερινή μου ζωή, τις φιλίες μου ή την καριέρα μου», είπε η Λούσι.

«Είναι κάτι για το οποίο ξέρει η μαμά μου — αλλά εκτός από αυτή το κρατάω ιδιωτικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Λούσι έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα, της είπαν ότι οι πρώην φίλοι της πρέπει να είναι «παιδόφιλοι» αν βγαίνουν με μια γυναίκα που φοράει πάνες και πιπιλάει πιπίλες.

Μάλιστα, η ίδια ξοδεύει περίπου 120 δολάρια το μήνα σε βρεφικά προϊόντα ενώ ταυτόχρονα, διατηρεί φυσιολογική σχέση τόσο με φίλους όσο και σεξουαλική.

«Έχω μια καλή καριέρα και είμαι καλή στη δουλειά μου, αλλά βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να νιώθω σαν να είμαι μικρό παιδί», είπε. «Η σημερινή μου σχέση δεν είναι στην κοινότητα, αλλά μου διαβάζει παραμύθια πριν κοιμηθώ και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άνετα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ